• 03Oct

    M-am uitat zilele astea prin Monitorul Oficial sa vad ce au mai produs mintile luminate ale patriei. SOC!!! Parca am citit lista executiilor de la Auschwitz. Zeci de prefecti, subprefecti, pusi de PSD evident, trasi pe dreapta.

    Oare va intelege cineva in tara asta ca functionarii publici nu trebuie numiti pe criterii politice? Probabil ca daca lucrurile stateau astfel, fenomenul executiei in masa nu mai aparea si acesti inalti functionari ramaneau sa-si execite functiile pentru care au muncit si s-au pregatit.

    Ma gandesc la “saracii” oameni care au mai platit si din buzunar 8.000 RON pentru a face cursul de pregatire de la INA si invatau din greu pentru concursurile ce incepusera sa se programeze… Ce au semanat aia au cules - cum au fost numiti, tot asa au fost si debarcati.

    Acum vin altii si probabil, peste doua luni, vor avea aceeasi soarta. Nici nu vor apuca sa intre in toate birourile din prefectura sau sa afle toate atributiile ce le au de indeplinit ca vor trebui sa plece. Ma intreb, si ei vor face cursul la INA? Pentru cei executati cursul a fost unul de criza - redus de la 8 luni la 2. Probabil ca cei numiti acum vor avea un regim de supercriza - 2 saptamani.

    Si uite asa, continuitatea si stabilitatea functiei publice despre care am invatat la scoala, raman doar in carti…

     

    UPDATE: … si pentru ca tot vorbesc de functia publica, va invit sa vedeti site-ul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici …. sau blogul lui Andras Szakal

    Posted by Dragos Dinca @ 3:23 pm

    Tags: ,

4 Responses

WP_Cloudy
  • costi Says:

    Dragos,

    Dar ce o vrea dl presedinte al ANFP sa induca prin pozele alea ( atat am…., vedeti ca pixu e la mine, etc. )

    RUSINOS, RUSINOS, RUSINOS !

  • Dragos Dinca Says:

    Eu am ramas socat cand le-am vazut…

  • Codrin Scutaru Says:

    Propun ca cei din PD-L, fiind majoritatea oameni ocupati si pragmatici, sa primeasca un curs de numai 2 ore.
    Cat despre grasunul presedinte al ANFP, banuiesc ca omul vrea sa arate ca e un tip de actiune, cu toate ca efectul e de birocrat disperat si terminat :-) Pacat de noi ca ei sunt irecuperabili. Vorbeam deunazi cu studenti de la administratie care tocmai asta vroiau sa faca..administratie. Nu circ, nu panarama. Pacat de ei si de noi!

  • Oana Says:

    Alegerile se apropie, candidatii si-au spus punctele de vedere. Spune si tu ce ai face daca ai fi in locul lor! Intra pe http://www.busolapolitica.ro

    Fa-ti testul de personalitate politica si afla ce fel de presedinte al Romaniei ai fi!

    Completezi testul de „personalitate politica” compus din 22 de intrebari de actualitate si la sfarsit vezi care candidati la Presedintie au raspuns la fel ca tine, dar si cu cine nu te potrivesti deloc.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.