• 18May

    Am fost in Oraselul Copiilor, prima data dupa “renovare”. Am avut senzatia ca sunt la Eforie Nord in varf de sezon: gogosele, mici, bere, clatite, hamsii si aceeasi fauna. La aceste “plusuri” se adauga aglomeratia infernala, cele 20 de tipuri de muzica (fiecare terasa, fiecare locsor cu bubuiala proprie), cozile “organizate” de la locurile de joaca, tenis cu piciorul pe alei, dughenele de tabla si nelipsitele seminte.

    M-au dat pe spate palmierii, logica organizarii aleilor si niste munti chiciosi cu statui in varf!!! Peste tot, evident, apare figura “stapanului” locului!

    E doar o gluma proasta comparatia cu Disneyland!!!

    Mi-au placut totusi, fantana muzicala si “plaja verde”, un loc minunat de stat pe iarba!

    Posted by Dragos Dinca @ 8:18 pm

    Tags:

2 Responses

WP_Cloudy
  • robert Says:

    Salve Dragos. Ma vad nevoit sa te contrazic, in parte. Poate mi se pare mie dar conotatia ironica pe care o dai comentariului………este chiar nepotrivita! Nu sint , nu am fost si nu voi fi fan Piedone, dar pe langa mahalaua care era inainte , se vad progrese notabile! Mai da-mi exemplu un primar care a facut atatea investitii (financiar vorbind) ca Piedone in Oraselul Copiilor! Nu, comparatia cu Eforie Nord sau Sud este total gresita! Chiciurile statuilor (desi personal, acum, nu imi dau seama care sint) nu cred ca se pot pune in spatele lui Piedone! Totusi ,poate fi vina unui stilist sau arhitect! In ceea ce priveste fauna……..asta este! Sintem o TZARA de calici needucati, unde minoritatea tziganeasca este o ….majoritate!!

  • Dragos Dinca Says:

    Robert, ideea in sine este minunata. Parcul a fost gandit intr-un fel, dar s-a umplut cu dughenele si tarabele clientilor de partid, cu tiribombe nesigure si revopsite, toate cu un singur scop: sa scoata bani. Vazand parcuri asemanatoare prin alte tari, ma doare sufletul sa vad ca banii se irosesc si tot la un soi de mahala si chici ajungem. Evident ca nu Piedone a facut statuile si amestecul ala de stiluri si culori … dar vad ca oamenii se simt datori sa ii puna poza in geam, ceea ce e total deplasat.
    Nu el a inventat povestea asta cu numele pus pe orice mica realizare, dar a dus-o la extrem. Lucrurile alea sunt facute din bani publici, nu de un primar sau altul.
    Stii cum e aici … cand ai strada de pamant esti foarte fericit sa vezi piatra pe ea. Eu vreau insa sa trecem direct la asfalt si sunt mai exigent cu ceea ce trebuie sa faca administratia.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.