2 Responses

WP_Cloudy
  • Vatuiu Teodora Says:

    Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, nu găseşte necesară o schimbare a prefectului Liviu Andrei din funcţia ocupată în ultimii ani. „Eu cred că prefectul trebuie să rămână în funcţie până după alegerile generale. Ar fi o eroare să pun un prefect nou, care să intre direct în febra alegerilor. Vreo boacănă în alegeri ne-ar mai trebui. Apoi vin concediile, vin celelalte alegeri şi nu cred că mai e timp pentru a face o schimbare bună. Să-l schimbăm acum pe Liviu Andrei nu are logică”, spune şeful PNL Gorj. Declaraţia lui Popescu este susţinută şi de recenta trecere în PNL a primarului Dorin Filip, care se pare că a negociat rămânerea finului sau Liviu Andrei în funcţie. Deci unul care s-a dovedit ca fura, poate gestiona corect…alegerile!?
    (vezi raportul final nr. 219/02.03.2012 şi Hotărârea nr.220/02/03.2012 ale Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării de pe lângă Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, (http://cne.ancs.ro/wp-content/uploads/2012/03/Hotarare-220-si-raport137.pdf)

  • Dragos Dinca Says:

    Normal ar fi ca un lider de partid sa nu aiba nicio legatura cu prefectul, acesta fiind inalt functioar public, neutru, apolitic si impartial…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.