• 16Feb

    Noul Guvern s-a pus pe treaba. In prima zi au studiat organigramele si au mai desenat niste casute. Unii s-au mai luat de femeile de serviciu ca este praf in priza (si nu e gluma). A doua zi s-au gandit sa il dea pe unu afara, sa vada lumea ca sunt autoritari si le pasa (directorul Transelectrica). Apoi, cum era de asteptat, ori se gandeau la accesul in cladire ori la programul de lucru.

    Si uite asa a aparut reforma sistemului: toata administratia centrala va lucra de la 8 la 16. Numai ca au uitat pauza de masa.

    Oare nu ar fi normal sa decide programul fiecare institutie publica, in functie de specificul activitatii? Oricum am convingerea ca vor incepe derogarile de la regula. Si e normal… Scolile si gradinitele nu incep de la 7, ca un functionar sa poate ajunge la 8 la serviciu dupa ce si-a dus copilul. Nu am auzit  nimic de obiective, timpi de lucru etc. .. conteaza doar programul, mai vedem cum il umplem cu activitati.

    Vestea proasta este ca de maine baietii trebuie sa ia si alte decizii, care ne privesc direct …

    Posted by Dragos Dinca @ 12:07 am

    Tags: , ,

2 Responses

WP_Cloudy
  • cristina.crivat Says:

    chiar asa! poate eu nu am problema asta inca…dar sunt mii de mamici care isi duc copilul fie la cresa fie la gradinitza…si nu prea gasesti asa pe toate drumurile astfel de institutii in care s ate astepte cu zambetul pe buze la usha, o educatoare, la 7 dimineatza…si asta este numai una din situatiile nenumarate. unde in legislatia noastra scrie ca cele 8 ore pe zi de lucru sunt musai de efectuat de la 8 la 16? este vital sa fie de la 8 la 16?

  • cristina.crivat Says:

    ii spunem asta cetateanului care vrea ca dupa orele sale de program sa dea de un functionar public la un ghiseu? ii spunem asta acelui functionar public care probabil va tb sa stea peste program ca sa multumeasca cetateanul “intarziat”? ii dai vreun ban in plus? nu.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.