• 08Sep

    Babele si Sfinxul sunt monumente ale naturii situate in Muntii Bucegi, la o inaltime de 2216 m. La cum arata acum se pare ca au ajuns un stadion la inaltime pentru ca preocuparea majoritatii “vizitatorilor” o reprezinta semintele, berea si porumbul fiert, intrerupte de scurte pauze de catarat pe monumente, cu toate ca peste tot scrie mare “cataratul interzis”. La toate acestea se mai adauga si niste constructii gen bloc, cutie, ce au rasarit in zona si cateva zeci de masini (probabil pentru carat berea si gratarul).

     

     

    Posted by Dragos Dinca @ 11:29 am

    Tags: , ,

2 Responses

WP_Cloudy
  • ROBERT RADU Says:

    De unde stii Dragos ca nu sint vestigii de la vechii daci?!? Peste tot, adica in toata tara, sint urme ale triburilor dacice : “bergenberii”, “nutlenii” care, dupa cum am mai citit si noi prin almanahe, se inchinau la zeii lor: Nicolaus Gutzus, Florinius Mezellus Salamus si Adrianus Pruncus Piticus, rugi inchinate pentru a avea si ei succesuri. (Haz de necaz! sintem de o nesimtire fara margini! am vazut asemenea priveliste si la mare si la munte si in tot Bucurestiul! Imi place semnalul tau. Hai, macar tu, sotia ta, eu, sotia mea, copii nostri si inca doi-trei prieteni sa nu mai fim asa!)

  • Dragos Dinca Says:

    Nu am mai fost la Babele de cand aveam 5 ani si am ramas dezgustat de cata mizerie si nesimtire am vazut. De obicei in varful muntelui vedeam altfel de oameni, mai civilizati, dar se pare ca unde ajunge telecabina ajunge si mizeria…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.