• 26Mar

    Liga tocmai si-a lansat un site nou-nout www.habitaturban.ro, de unde puteti afla tot felul de lucruri interesante legate de problemele locative si ale asociatiilor de proprietari. Si daca site-ul nu este suficient, trebuie sa stiti ca se acorda consultanta gratuit.

    Posted by Dragos Dinca @ 2:09 pm

3 Responses

WP_Cloudy
  • Alin B membruPNLsect6 Says:

    Wow! Am intrat pe link şi “habitaturban.ro” pare un început fain !
    Dacă o să aibă şi impact la cetăţenii “non-PNL” va fi chiar extraordinar!
    Felicitări anticipate
    Alin
    PS. Sunt “proaspăt” în PNL şi nu reuşesc să înţeleg … concurenţa între diferitele organizaţii locale… Or exista efecte benefice la un nivel profund care îmi este încă inaccesibil mie - începătorului. Şi cum intenţionez să rămân “începător” în politică dar să mă deştept (…) în pielea de Cetăţean activ (şi ce activitate poate fi mai eficientă decât cea de membru al unui partid politic!!????) continui să văd numai efectele negative ale concurenţei între organizaţiile locale.
    Concret (şi simplu) — la care sector să îndrum colegii de servici care vor să se implice în viaţa publică ????
    Alin

  • Dragos Dinca Says:

    @Alin - fiecare organizatie, filiala de sector are plusuri si minusuri, asa ca cel mai simplu ar fi sa activam acolo unde locuim sau acolo unde gasim puncte de sprijin. Pe de alta parte parte, fiecare nou venit ar trebui pregatit sufleteste … un partid nu-i nici pe departe un spatiu mirific, al bunelor intentii.

  • hofnar stefan robert Says:

    membru pnl as dorii sa avem o discutie dar mai protejata daca puteti sa ma contactati aveti adresa mea.va multumesc anticipat

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.