• 16Mar

    Multumiri celor ce au fost alaturi de mine in anul in care am fost Presedinte al PNL Sectorul 2 (6 luni Presedinte interimar, 6 luni - ales).
    Succes noii echipe de conducere! Sper sa realizeze mai mult decat am putut face eu si biroul ales in septembrie 2009 astfel incat obiectivul asumat de toti - castigarea Primariei Sectorului 2, sa devina certitudine.

    Ma astept sa fiu invitat la prima sedinta a noului birou pentru a preda stafeta civilizat, pentru ca, indiferent de conditiile desemnarii noii conduceri, eu am fost si raman membru PNL S2 si am puterea, decenta si educatia de a respecta conducerea filialei oricare ar fi aceasta.

    Totusi, acest lucru nu reprezinta resemnare fata de situatia creata. Voturile si sustinerea din partea celor aproape 300 de colegi ce m-au ales presedinte pe 3 septembrie 2009 ma obliga sa pornesc demersurile necesare anularii deciziei CNEx de azi privind demiterea abuziva, fara niciun temei statutar a biroului legitim ales.

    Posted by Dragos Dinca @ 1:25 am

    Tags:

10 Responses

WP_Cloudy
  • alexandru marin Says:

    Mult succes in continuare! Sa speram ca se mai poate face ceva. :|

  • Lucian Says:

    Va multumim pentru tot ce aiti facut si credem ca si dumneavoastra puteti pune umarul in continare la obtinerea primariei sect.2 la alegerile viitoare. De ce nu poate veti fi reales din nou presedinte. Si eu am pierdut o pozitie in cadrul aceiasi institutii dar dupa citva timp am revenit cu mai mare experienta bineinteles.

  • costi Says:

    Dragos, nu abandona! Altfel…..

  • APUS DE SOARE Says:

    Schimbari la PNL cu rubedenii, masaje erotice si droguri usoare
    • Autor: inpolitics
    • 15.03.2010
    • 707 AFISARI

    Ședință cu scîntei, azi, la PNL: conducerile a cinci filiale au fost decapitate pe nepusă masă, iar fostul lider liberal Viorel Cataramă a fost exclus din partid. Din poveste nu lipsesc acuzațiile tăioase, dar nici picanteriile de prim rang, după cum veți vedea.

    Consiliul Național Executiv al PNL a decis, azi, debarcarea conducerilor organizațiilor sector 2 și 5, din București, Arad, Ialomița și Dîmbovița, invocîndu-se nu rezultatele slabe în alegeri, pentru că nu a fost cazul, ci anumite ”tensiuni” care ar exista în respectivele organizații, după cum a menționat Crin Antonescu. În replică, însă, Ludovic Orban a declarat presei că au fost schimbate acele filiale care l-au susținut pe el la congres și nu pe Crin Antonescu. “Am fost alături de cei cinci preşedinţi de filiale judeţene care au fost schimbaţi în mod nedemn numai pentru delictul de opinie de a fi fost împotriva listei şi de a fi fost alături de mine la Congres”, a spus Orban.

    Fostul număr doi liberal a declarat Inpolitics, după ședință, că în noile funcții de conducere au fost promovați unii oameni care nici măcar nu sunt membri ai PNL, inclusiv proveniți de la PRM. Schimbările nu au fost lipsite de dezbateri aprinse, mai ales că nou-numiții în funcții au anumite trăsături care ar putea isca destule controverse. Spre exemplu, la conducerea filialei Ialomița a fost propusă deputata Cristina Pocora, lipsită complet de experiența necesară, dar a fost ”retrogradată”, ulterior, la statutul de număr doi, după Ioan Martin, după ce unii grei ai PNL au avertizat că Pocora ar putea ”trimite”, rapid, toți membrii organizației la PDL.

    *************** LA SECTORUL 2, în locul lui DRAGOS DINCA, a fost numită președinte interimar Mariana Câmpeanu, fostul ministru al Muncii, care face o echipă excelentă cu fiul său, Cătălin Câmpeanu, aflat în Biroul de conducere. De altfel, potrivit unor surse din PNL sector 2, Câmpeanu Jr, fost director în Ministerul Muncii, este pregătit să preia, el însuși, peste trei luni, șefia organizației, după interimatul mamei.

    Tot la sectorul doi au fost numiți în Biroul interimar de conducere liberalul Ionuț Negoi, patron al unui prosper salon de masaj erotic, dar și Silviu Grigorescu, patron al unui magazin de plante etnobotanice. Garantat, acesta din urmă va avea toate motivele să critice guvernul Boc mult timp de aici încolo. Dincolo de asta, am putea spune că relaxarea e, de acum, la ea acasă în PNL.*******

    Alte schimbări: la Sectorul 5, în locul lui Dan Meran a fost numit lider interimar Cristian Olteanu, în judeţul Arad - Mihăiță Calimente, la Dîmboviţa - Daniel Chiţoiu, în locul lui Călin Oros, iar la Ialomiţa, cum spuneam, Ioan Martin preşedinte și Cristina Pocora – vicepreşedinte, în locul lui Gheorghe Petre. (Bogdan Tiberiu Iacob)

    UPDATE: Cine e adevăratul patron al magazinului de plante etnobotanice?
    Contactat de Inpolitics, liberalul Ionuț Negoi susține că informațiile legate de afacerile sale nu sunt exacte ”Nu am un salon de masaj erotic, am avut mai demult un salon de înfrumusețare, dar l-am închis, acum mă ocup cu brokerajul”. La rândul său, Silviu Grigorescu dezminte și el informația legată de magazinul de vise și spune, amuzat, că ”o altă persoană din fosta conducere a organizației a avut, într-adevăr, o asemenea afacere cu plante etnobotanice, știa toată lumea de ea, probabil că atribuire ei mie este fie o confuzie, fie o rea voință din partea unor colegi din partid care și-au pierdut azi funcțiile”.

  • murphy Says:

    Dragos, esti naiv daca tu crezi ca El Comandante Antonescu se impiedica de un biet statut…

  • Dragos Dinca Says:

    @Murphy - evident ca nu Statutul este problema, ca doar este un biet document formal
    @Costi - regret ca nu am apucat sa fim colegi la 2, dar cine stie…
    @Alex - multumesc
    @Lucian - poate voi candida, cine stie…

  • costi Says:

    Dragos, daca ai timp poate reflectezi un picut daca ai asemenea prieteni, ca cei descrisi si aici:
    http://constantin-brincus.blogspot.com/2010/03/despre-prietenie-si-compasiune.html

    Daca ai, acestia sunt singurii OAMENI carora le pasa de tine. Altfel…..

  • APUS DE SOARE Says:
  • BUCSE STELA Says:

    Caderea ta se datoreaza Angelinei Stefan; ea a determinat lumea sa se indeparteze de tine. Sectorul 2 a fost singura filiala din Bucuresti care nu a avut in invitati la Congres.
    Stela Bucse

  • Dragos Dinca Says:

    @D-na Stela
    Eu nu am cazut ca nu sunt impiedicat. Nu exista nicio legatura intre d-na Angelina, decizia CNEx si invitatii la Congres.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.