• 23Dec

    Imaginati-va ca faceti parte dintr-o echipa de fotbal, ce a inceput sa joace, sa castige si sa genereze lideri. Toate acestea pentru ca jucatorii au inteles sa respecte deciziile tactice si sa fie mult mai disciplinati. Numai ca unul dintre jucatori, candva capitan al echipei nationale, a dat o pasa la adversar … se mai intampla. Insa a doua oara iarasi a pasat la adversar, premeditand acest lucru, a intrat prin alunecare la un coleg de echipa, a nesocotit si contestat deciziile strategice.

    Ce-i de facut?

    Il trimitem pe banca de rezerve, la echipa a doua sau ii diminuam contractul unilateral - varianta Mitica Dragomir? Sau poate este necesara o pauza pentru a se odihni si reflecta la situatia creata? Exista si varianta expulzarii direct in tribuna langa galeria adversa…

    Insa acum este pauza competitionala si postul Craciunului asa ca o pasa la adversar a unui simplu jucator, candva o mare glorie, nu afecteaza rezultatul campionatului. Pe de alta parte nu avem nevoie de martiri si nici nu vrem sa pacatuim fata de jucator sau echipa, asa ca nu-i putem transmite decat “Craciun fericit”!

    Dar la prima reunire a lotului, echipa va lua o decizie in privinta sa…

    Posted by Dragos Dinca @ 1:41 am

5 Responses

WP_Cloudy
  • MARIN Says:

    Cred ca trebuie sa asteptam prima reuniune a echipei pentru a se lua o decizie. Este posibil ca, acel jucator candva “o stea”, sa aiba un moment de ratacire.
    Este regretabil faptul ca, acest jucator nu a avut curajul sa apara mai intai in fata propriei echipe pentru a-si “renegocia” pozitia. A preferat sa-si etaleze propriile rataciri la un post TV, fapt ce a determinat aparitia unei suspiciuni asupra intregii echipe.
    Marele autor naturalist american HENRY DAVID THOREAU spunea:
    “Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”

  • Mogre Says:

    Afara.

    Baiatu e un securist notoriu, care nu numai ca e cunoscut ca atare, dar s-a si dat in fapt. Aminteste-ti cand a plecat din penele la partidul lui virgil magureanu, asta dupa ce a sabotat sistematic fiecare moment de unificare liberala, acu vreo 10 ani.

    Si mai aminteste-ti si ca in “fruntea” tarii e tot un securist, tot cu activitate pe extern, cantonat o vreme la Anvers.

    Deci afara. Parere mea.

  • Alexandru Marin Says:

    Va doresc un Craciun fericit plin de caldura, de liniste si de tot ce va mai doriti. :-D

  • Lars Says:

    Delictul de opinie nu se pedepseste in PNL. Asa ati zis. Eu in locul vostru as zice asa: “Il asteptam la sediu sa-si plateasca cotizatia si sa propuna ce are de propus.”

    Atentie la un lucru: interesele omului cu pricina sunt una, dar este si un sambure de adevar in ce zice el.

    Sarbatori fericite!

  • Dragos Dinca Says:

    Delictul de opinie nu este de condamnat, dar atacurile - DA. Au fost cateva zile in care s-au tinut adunari, delegatii, birouri in fiecare filiala, Consiliu National, Delegatie permanenta in care fiecare membru, daca dorea, isi putea exprima opinia privind viitorul politic al PNL. Au fost confruntari, argumente in favoarea fiecarei variante si in final majoritatea a decis - OPOZITIE. Este cam tarziu sa facem pe vitejii si daunator sa criticam majoritatea interna…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.