• 24Nov

    Ne apropiem de finalizarea centralizarii voturilor obtinute in Sectorul 2. Situatia se prezinta in felul urmator:

    Traian Basescu - 31,9%

    Crin Antonescu - 28,8%

    Mircea Geoana - 24,7%

    Am continuat cresterea inceputa in urma cu mai bine de un an (alegerile locale 2008 - 11%). Deci se poate!!! 2012 nu este departe…

    Multumesc miilor de tineri ce au avut rabdarea de a sta mai bine de 3 ore la coada pentru a vota. Multumesc celor peste 45.000 de oameni ce au crezut in Revolutia bunului simt.

    Felicitari si multumiri colegilor mei din PNL Sectorul 2!

     

    PS

    In Colegiul nr. 5 (cel pe care am candidat la alegerile parlamentare) Crin Antonescu a iesit pe primul loc.

    Posted by Dragos Dinca @ 12:33 am

9 Responses

WP_Cloudy
  • Sassu Says:

    Consider ca normal ar fi fost sa se explice populatiei ca sistemul bicameral este agreat deU.E. si indicatiile acestui forum sunt de generalizare a bicameralismului pana in 2012. Reducerea parlamentarilor este buna dar se poate face si o reducere a remuneratiei acestora avand in vedere faptul ca politica este consumator de venituri nu producator. aPropaganda pro-liberalism nu trebuie facuta numai in campanii ci intre ciclurile de alegeri pentru a avea electoratul pregatit

  • COSTI Says:

    Dragos, multumesc tie si tinerilor liberali care au facut sa se auda iar glasul liberal al decentei, bunului simt si sperantei de a fi cetateni intr-o tara a normalitatii si competentei.

    Intrucat am privilegiul de a te cunoaste personal si, pe cale de consecinta, stii care este felul meu de a fi, imi permit sa te rog sa decideti in forul vostru si sa mergi astazi, la sediul central, cu o optiune catre social-liberalism, asa cum, de foarte curand, Crin a anuntat.

    Fa-ma pe mine, si pe ceilalti liberali, sa mergem pe 6 la vot cu demnitate si speranta! Te rog!

    P.S.- Inca astept un raspuns de la tine!

  • BUCSE STELA Says:

    In Colegiul 5 Crin este pe primul loc datorita populatiei care locuieste acolo, in mod deosebit pe zona Stefan cel Mare si Floreasca, nu datorita tie. Aici populatia este mai instruita, ceva mai instarita, nu ca cea pe care o cunosti tu din Sectorul 5. Ei au votat Crin si PNL. De tine cred ca au uitat deja.
    Stela Bucse

  • Codrin Scutaru Says:

    PNL Sector 2 se apropie treptat de rezultatele celor din sectorul 1. Daca o sa continui in ritmul asta, poti “eticheta” sectorul drept unul liberal.
    Demararea proiectului propus de Crin pentru sustinerea lui Geoana, daca va fi batut in cuie, inseamna pentru tine in sector sansa de a te lupta pentru o parte solida, un segment important din electoratul de dreapta al PD-L, care se va alinia in spatele unuia dintre posibilii castigatori PSD si PNL, adica cel mai probabil in spatele PNL sector 2 si a liderilor politici din filiala.
    @Costi
    Cel mai probabil Dragos va lua o decizie buna astazi, in interesul pe termen lung al filialei.
    @Bucse Stela
    Nu cred ca au uitat votantii lui Dragos de el ci dimpotriva. Mai e o vorba, sa stiti: Nu mor caii cand vor cainii.

  • Codrin Scutaru Says:

    Sub coordonarea presedintelui ales Dragos Dinca, PNL sector 2 a ajuns la o performanta istorica - filiala este pe locul 4 la nivel national ca rezultate si este aproape la egalitate cu sectorul 1, cel mai puternic sector liberal.

    O mentiune speciala trebuie acordata d-nei Angelina Stefan, care a coordonat campania pe zona 1 si a ajutat generos in toate celelalte zone. Bravo!

  • costi Says:

    Dragos, sunt mai mult decat incantat ca PNL a luat decizia de azi.
    Acum, ma intreb si te intreb: pentru cine a luat PNL decizia asta?
    Si, cu toate ca nu-i “fair”, totusi, te intreb:
    Daca ai avea posibilitatea, ai accepta sa lucrezi cu mine, ba chiar sa ma propui tu pentru asta, stiind fiind ca sunt un om absolut simplu, sincer, consecvent, etc., pe blogul meu fiind multe alte detalii?????

    E doar o intrebare! Atat!

    P.S. - Sunt trist ca ai reactia pe care o ai in ultima vreme. OK!

  • Olga Cepoiu Says:

    Poate ii ajut pe unii …

    Niciodata Basescu nu ma va convinge ca un om va putea face treaba: presedintelui, premierului si a 20 si ceva de ministri. FIZIC nu este posibil! Dar nu pot crede ca un om va putea gandi mai bine decat o echipa. Iar in sprijinul afirmatiilor mele vin aceste luni de guvernare PDL-ista dezastruoasa in care Basescu a fost presedinte, premier si ministri.

    Ecuatia lui Antonescu:
    -Daca l-ar sustine pe Basescu ar pierde “definirea lui” din acest moment, iar 35% dintre cei care l-au votat vor fi tradati. Ce se va intampla cu PNL? Cel mai sigur va disparea de pe scena politica. PDL este un partid fara ideologie si tare i-ar mai placea sa-si atribuie liberalismul.
    -Daca l-ar sustine pe Geoana si-ar dezamagi iar votantii anti-PSD. PNL ar ajunge la guvernare (PSD ar face orice concesie MARE), ar lua o pauza -binemerita PDL si Basescu.
    Daca iese Basescu vom avea parte ori de un partid totalitar (in scurt timp) ori de o continuare a acestui anarhism politic.
    Nu stiu de ce inclin spre Geoana(ha, ha, dreapta voteaza stanga reformata) ca fiind o solutie daca primarul Sibiului ar deveni prim-ministru. Se spune de Geoana ca-i slab. Dar noi avem nevoie de un presedinte slab (modelul Ceausescu si modelul Basescu -actual- sunt regimuri antidemocratice) . Un presedinte care sa nu vrea sa-si depaseasca prerogativele. Si sincera sa fiu Geoana totusi a spalat fata PSD-ului (au mai ramas cateva zone intime dar…exista speranta).
    In concluzie, indiferent de solutie Antonescu va pierde:
    -nu intra la guvernare, ramane in opozitie, exista riscul ca peste 5 ani Antonescu sa fie in imposibilitatea de a candida (Ceausescu nu a avut contracandidati).
    -sustine Geoana, intra la guvernare, va fi o guvernare grea, mai grea decat a avut-o Conventia dupa PSD.
    -sustine Basescu, il legitimeaza si ii legitimeaza si formatiunea ca fiind de dreapta.
    Si vom spune Doamne-ajuta! Iesirea la vot a studentilor, a tinerilor este un semnal ca poate mai avem o sansa si ca poate vom gasi o solutie sa stavilim expansiunea basesciana si sa ne aparam democratia firava.

    Si in loc de concluzie:
    Am vazut pe realitatea un sondaj care spunea ca cei cu studii sup au votat Antonescu. Nimic nou! Dar am vazut la sectiile speciale studentii votand (cei care au apucat). Nici PNL si nici altcineva nu a crezut ca mesajul lui Crin va scoate aceasta categorie “vaccinata” la vot.
    Sunt sigura ca este vorba de un vot pozitiv, pentru ca aceasta categorie votand “anti” s-a vaccinat (mai ales in 2004)! Ei chiar l-au votat pe Crin pentru ceea ce este, pentru bucata pozitiva din discursul sau. Ei au putere de decizie si votul anti nu i-ar fi tentat. Singurul motiv pentru care vor iesi iar la vot in turul doi nu va fi “anti-basescu” ci masurile liberale prezente in viitorul guvern. Vom trai si vom vedea… dar ei sunt PRIMII OAMENI LIBERI AI ACESTEI ROMANII.

    In acest moment imi plac criticile PDL-istilor: “vai PNL cu PSD?” Acum o luna si ceva ei cu cine guvernau/mimau guvernarea? Ori PSD-ul lor era parfumat, iar cel al liberalilor provoaca indigestie? Cui? CRED CA LOR! Si uite “BUMERANGUL” s-a intors!

    PS: Steluta faci echipa buna, dar cred ca joci singura! Asa il sustii pe Crin cum l-ai sustinut pe Dragos? PNL sector 2 s-a schimbat (in primul rand este civilizat) si tu nu iti mai gasesti locul?

  • costi Says:
  • Dragos Dinca Says:

    @Doamna Bucse - Sunt convins ca rezultatul bun din Colegiul 5 va apartine, cei ce au facut campanie nu au niciun merit
    @Costi - oricand mi-as dori sa facem echipa
    @Codrin - multumesc pentru mentionarea doamnei Angelina, cea care a coordonat zona 1 (32,3%)
    @Olga - interesant comentariu

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.