• 09Sep

     Tocmai am primit un e-mail in care sunt anuntat ca Sorin Oprescu a lansat o ipoteză terifiantă. Acesta susţine că deţine informaţii sigure care prevestesc un cataclism. Primarul Capitalei se teme că un cutremur ar putea lovi anul viitor oraşul.

    Mi-am amintit de un consultant care imi sugera aceasta tema la alegerile locale din 2008 - cutremurul, panica si solutia salvatoare: expertizarea imediata a tuturor cladirilor din Bucuresti, instruirea populatiei etc. etc.

    Asa ca, Oprescu nefiind Mafalda si nici Mama Omida, povestea cu cutremurul cred ca este doar varianta plangacioasa a campaniei sale electorale. Se vrea “salvatore de la patria”, dar sa vedem daca regia este buna…

    Posted by Dragos Dinca @ 12:34 pm

    Tags: ,

One Response

WP_Cloudy
  • Codrin Scutaru Says:

    Ar fi chiar tare sa propune o astfel de tema de campanie…Cred ca Basescu se amuza deja din jiltul prezidential (era sa spun pestilential). Deocamdata Bucurestiul e satul de noxe politicianiste si are asteptari legate mai degraba de desfundarea canalizarilor din D-na Ghica, repararea craterelor de pe linia lui 16 din Tei (unde mi-am indoit eu rotile), crearea unui ghiseu unic la Primaria Generala s.a.m.d…Singurul avantaj e ca ar putea lua electorat de la Mircea Geoana.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.