• 24Mar

    Stingeti lumina si decuplati toate aparatele electronice sâmbătă – 28 Martie 2009, între orele 20.30-21.30, ca semnal de alarmă împotriva încălzirii globale.

     Acţiunea are loc în fiecare an la nivel mondial şi îşi propune să determine factorii de decizie guvernamentali să treacă la măsuri ferme pentru stoparea fenomenului de încălzire globală.

    Toate detaliile despre Campanie şi susţinătorii ei pot fi accesate pe site-ul
     www.orapamantului.ro

    Posted by Dragos Dinca @ 12:27 am

    Tags: ,

2 Responses

WP_Cloudy
  • Dan Lee Says:

    Dacă prostia ar produce electricitate, atunci ar fi o sursă de energie pentru eternitate şi planeta ar fi verde şi fericită. Dar…

    1. Nu există nicio încălzire globală. Este doar propagandă cu substrat politic pentru introducerea de noi taxe şi controlul populaţiei.

    2. CO2-ul, azotul şi metanul contribuie la efectul de seră cu doar 10%, restul fiind datorat vaporilor de apă din atmosferă.

    3. Prin stingerea luminilor nu se reduc emisiile de CO2 pentru că centralele nu se opresc din funcţiune şi combustibilul este ars în continuare!

    4. Factorul uman în producerea de CO2 este neglijabil la scară planetară, deci “o picătură într-un ocean”.

    5. Concentraţia de CO2 din atmosferă era mult mai mare acum câteva milioane de ani, dar s-a redus în mod constant până în zilele noastre, pentru a compensa intensificarea activităţii solare, principalul factor al aşa-zisei încălziri globale.

    6. Consumul casnic de electricitate este foarte mic în comparaţie cu cel industrial.

    De ce să nu renunţăm mai bine la automobile, care sunt un real factor de poluare şi ne afectează negativ sănătatea?

    Uite un articol care spune adevărul:
    http://napavalleyregister.com/articles/2007/02/13/opinion/commentary/doc45d1c73a4439e555929206.txt

  • Dragos Dinca Says:

    Nu cred ca cineva crede ca oprind un bec o ora se reduc emisiile de CO2. Este insa un moment bun pentru a ne gandi la ceea ce ne inconjoara si la cat de nocive sunt faptele noastre de orice natura. Oare la Cotroceni s-au stins becurile?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.