• 30Oct

    Cand am vazut ca trece jumatate de zi si nimeni (adica mai nimeni) nu-mi spune la multi ani m-am gandit ca toata lumea a uitat ca e ziua mea azi - dar de fapt tacerea colegilor era in pregatirea surprizei: un tort cu artificii de ziua mea si un dovleac de Halloween (pe care l-am banuit ca va face bum) iar putin mai tarziu si filmuletul de mai jos.

    Multumesc colegilor de la INA pentru o zi pe care au facut-o speciala

    Iar dovleacul - peste cateva minute am sa-l transform intr-un felinar de Halloween, impreuna cu fetita mea, Nora.

    Posted by Dragos Dinca @ 6:05 pm

    Tags:

10 Responses

WP_Cloudy
  • Lars Says:

    La Mulți Ani și muuuuult succes la alegeri. Vreau să beau vin fiert cu un deputat la iarnă. :)

  • Dragos Dinca Says:

    Multumesc Lars. Pregatesc vinul.

  • Codrin Scutaru Says:

    La multi ani! Anul asta trebuie sa rasara soarele si pe strada ta. Daca tot nu ne-a fost dat sa te avem primar (deocamdata), sper sa ajungi deputat! Sa ai parte numai de impliniri si peste 30 de zile sa te pregatesti de un succes!

  • Dragos Dinca Says:

    Multumesc Codrin … 30 de zile, 30 octombrie, 30 + 2 ani …

  • Lars Says:

    Încă ceva, că a trecut ziua ta… chiar nu ai niciun fel de control pe unde se lipesc afișe cu tine? E supărător.

  • Dragos Dinca Says:

    Lars,

    Instructajul echipelor care pun afise a fost suficient de clar, dar uneori oamenii mai gresesc - fie nu sunt atenti, fie din exces de zel.

    Mi-a mai fost semnalat un caz de afise lipite intr-o scara de bloc si am trimis de urgenta pe cineva sa curete zona, dupa ce mi-am cerut scuze in numele lor.

    Daca ai intalnit si tu un asemenea caz, te rog sa-mi dai coordonatele exacte si maine dimineata va veni un coleg pana acolo, asta daca nu a fost deja “rezolvata” problema.

    Iar daca intalnesti pe viitor, tu sau alti cititori ai blogului, va rog sa imi transmiteti fie telefonic (0729.600.971), fie chiar aici, pe blog.

  • ella_ruxa Says:

    In primul rand…desi usor cu intarizere….La multi Ani! Ave4ti o fetita superba si sper sa va bucurati alaturi de ea de toate realizarile Dvs!
    Aveti un program interesant si din cate am vazut inercati sa interactionati cu cetatenii ceea ce e de apreciat. Chiar sunteti….”dubios” de activ si implicat…Ce sa spun…ca de la scoriop la scorion….stiu ca suntem oameni hotarati si tenate si va urez succes in tot ceea ce intreprindeti.
    Cu respect,
    Mihaela

  • un alegator Says:

    Iti urez ca pe 30 noiembrie sa sarbatoresti la fel ca si pe 1 iunie !

  • Dragos Dehelean Says:

    La Multi Ani, cu intarziere, Dragos. Cum am zis si pe blog, te votez din nou. Insa sper ca de data asta sa fie mai cu noroc.

    Inca o data poate le spui oamenilor tai de campanie sa faca banner-e pentru bloggerii care vor sa te sustina. Daca le fac, pune-ma si pe mine pe lista.

  • Dragos Dinca Says:

    Ella, Dragos …va multumesc pentru incredere si sustinere.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.