• 04Sep

    In ultima vreme PSD-ul a facut un spectacol de proportii, legat de imunitatea parlamentarilor. Cand dosarele de la DNA au fost supuse votului la Camera Deputatilor pentru Miron Mitrea si Adrian Nastase, deputatii PSD au votat in bloc impotriva ridicarii imunitatii.

    In timp ce Adrian Nastase a disparut subtil din peisaj, Miron Mitrea a cerut sa se voteze pentru ridicarea imunitatii sale parlamentare, dupa votul impotriva ridicarii a anuntat ca isi va da demisia din Parlament, lucuru facut dealtfel cu ocazia primei sedinte a Camerei Deputatilor.

    Intr-un final, Miron Mitrea demisioneaza si declara intr-o emisiune televizata ca este un sustinator 100% a renuntarii totale la imunitatea parlamentara.

    Intre timp, discutia devine oarecum mai serioasa, in sensul ca o asemenea modificare legislativa presupune de fapt o modifcare a constitutiei, iar discuta devine una referitoare la modificarea constitutiei, la oportunitatea aceastei modificari, la timpul disponibil pana la alegerile parlamentare pentru o astfel de modificare si asa mai departe.

    Cu alte cuvinte, parlamentul actual isi propune brusc, inaintea alegerilor, sa modifice constitutia, vointa politica este unanima, dar… nu mai este timp.

    Nu-i asa ca, in tot haosul, deja ati uitat de Adrian Nastase? Ei bine, Adrian Nastase si-a gasit intre timp un colegiu caldut, in judetul Prahova, cu multi primari PSD.

    Continuarea, aici

    Posted by Dragos Dinca @ 7:29 am

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.