• 21Aug

    Bine ca trece vara ca oricum la terase nu mai putem iesi, nu ca nu ne-ar mai placea berea sau o tacla cu amicii, ci pentru ca nu mai avem unde. Probabil ca va aparea moda teraselor intre blocuri… mai iei o halba, mai primesti un cartof de la balcon, niste “frimituri” scuturate de o gospodina… sau se doreste sa ne orientam catre mall-uri, ca de, de langa o cafea iti mai scapa mana in buzunar si mai cumperi o sanda, o camasa…

    Cred ca astia de la PMB erau invidiosi pe aia de la terase ca faceau prea multi bani sau se gandesc sa mergem cu berea in buzunar si sa o bem pe banca (oare se gandeste legiuitorul sa legalizeze chestia asta? sa fim si noi ca nemtii (penultimul paragraf)? Oare o fi bine?).

    Ceva imi spune ca dupa demolare vor urma “licitatii” si alte terase vor rasari, dar ale “prietenilor”.

    Posted by Dragos Dinca @ 3:51 am

One Response

WP_Cloudy
  • ipo Says:

    Adevarul e ca ar trebuie permise terasele din parcuri, dar cu o anumita limita. Care in modul clasic al administratiei dambovitene nu s-ar respecta. Atunci mai bine fara.
    Pe de alta parte locul ideal pentru ele sunt stradutele din centrul istoric. Pe pietonalele alea ar fi minunat sa fie plin de terase si mici carciumi unde sa poti manca ceva si bea o bere. Pacat ca in tara asta nu se poate. Si nu cred ca e vorba de vreo vina a spatiului geografic.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.