• 11Aug

    Zilele astea am tot avut diverse de facut si n-am apucat sa scriu despre o treaba care ma preocupa de ceva vreme. Aparent, sunt doua chestii distincte, dar in fapt, nu-s. Se leaga. Cu bomba fast-food din scoli, e clara situatia, desi in fapt ramane neclara. Macar s-a vorbit de ea. Inutil sa spun ca ma preocupa si ca vreau sa schimb situatia - am o fetita, si viitorul ei ma intereseaza, ca pe orice parinte normal.

    Dar de curand am fost intr-un mare spital de copii din Bucuresti. In interior exista si un butic cu biscuiti, pampersi, sucuri, tricouri, cartofi prajiti si orice mai intra in cei 6 m2. Fiind vara, cald, evident ca am vrut ceva sa-mi astampar setea … supriza - preturi mai mari ca la Mamaia si niciodata nu exista rest - ori renunti, ori cumperi ceva de diferenta. Am intrebat al cui este magazinul - raspunsul - al unei mari firme…

    Da chiar… al cui o fi - manager, director, vreun functionar ministerial.

    Cred ca dorm bine noaptea stiind ca fac bani jecmanind oameni ce nu se afla cu siguranta de placere pe acolo… dar ce mai conteaza 1 leu in plus la un suc pe langa miile varsate pentru un act medical decent.

    Posted by Dragos Dinca @ 8:46 am

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.