• 31Jul

    Nici nu s-a instalat bine, ca Oprescu a si inceput sa se comporte asemeni majoritatii celor ce se vad ajunsi in diferite functii… adica precum un baron care considera institutia publica propria-i mosie si functionarii publici scalvi pe plantatie.

    Nu spune nimeni ca nu trebuie sa scapi de cei ce au tinichele atarnate de gat, dar sa incepi executii in masa pe considerentul ca au fost oamenii celuilalt si sa gasesti nod in papura doar pentru a poza in justitiar pentru ca vrei sa devii presedinte, mi se pare cam mult.
     
    Urmatoarea victima – Radu Ancuta, director la Integrare Europeana.

    Radu Ancuta, şeful Departamentului de Integrare Europeană din Primăria Capitalei, va fi audiat vineri de Comisia de disciplină a instituţiei, pentru că l-ar fi dezinformat pe primarul general cu privire la organizarea Campionatului Automobilistic de Formula 3, care se va ţine în august la Bucureşti.
     
    Nu vreau sa devin avocatul lui Ancuta, este major si vaccinat si stie sa-si apere interesele, dar rar mi-a fost dat sa vad un om cu doua doctorate, dintre care unul in relatii internationale la Berlin, sa lucreze intr-o primarie. Dar probabil ca Oprescu are si el datoriile lui si oameni de plasat…

    Ce nu inteleg eu este ce treaba are integrarea europeana cu Formula 3 si cu legalitatea organizarii circuitului…

    Posted by Dragos Dinca @ 4:43 am

One Response

WP_Cloudy
  • lillya Says:

    Pai probabil legatura, in capul domnului baron, este ca la circuitul de Formula 3 participa tari din UE. Deci iaca legatura … daca participa tari europene care mai sunt si membre UE, CLAR despre integrarea europeana trebuie sa fie vorba! De-aia avem circuit - ca sa ne integram mai bine in UE, nu?

    Si de fapt, cred ca si daca prin absurd ar fi un circuit la care sa participe doar Romania (nici nu stiu daca “alearga” cineva de la noi in circuit dar sa zicem … de dragul argumentatiei) tot ar avea legatura cu integrarea europeana pentru ca Romania e stat membru UE, nu? Deci daca nu e legal organizat sa cada capete, sa curga sange … maceeeeeeeeeeel … si sa incepem cu integrarea europeana ca de acolo porneste totul! Ei ESTE de vina!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.