2 Responses

WP_Cloudy
  • lillya Says:

    How about atunci cand te trezesti ca ai gasit totusi un loc de parcare in sectorul 2 cel lipsit de parcari, ai parcat frumusel, te-ai dat jos din masina, ai incuiat, te-ai dus in treaba ta, ai revenit peste 30 de minute si dai sa pleci cand, surpriza … un ^$W$#@BIPBIPBIP#@!#@$#$%%BIP#BIIIIIP si-a parcat masina intr-un hal in care pe tine te blocheaza COMPLET.

    Iar tu trebuie sa pleci pentru ca nah, esti in timpul serviciului, ai o intalnire, iti curge sange din picior si trebuie sa ajungi la urgenta, iti plange copilul acasa etc. Si nu ai cum decat daca iti lasi masina acolo si chemi un taxi … Si apoi mai chemi o data un taxi ca sa te duci sa-ti recuperezi masina undeva pe la miezul noptii pentru ca atunci e traficul mai liber si nu mai platesti o caruta de bani pe drumul retur pana la masina blocata de UNUL in timpul zilei.

    Atunci ce faci??? In afara de urarile de bine pentru cel care te-a blocat si eventual anumite masuri de justitie personala cu care nu pot sa spun ca sunt de acord. Cum te rezolvi LEGAL? Pe cine suni? Cine te ajuta sa iti scoti masina din parcare daca ^$W$#@BIPBIPBIP#@!#@$#$%%BIP#BIIIIIP care te-a blocat nu revine in 5 - 10 - 15 minute ci in 5 ore?????

    Pentru ca din experienta PERSONALA Politia Rutiera te trimite la Politia Comunitara care te trimite la Politia Rutiera care te trimite la ADP care te trimite la Primaria de sector care te trimite inapoi la ADP care te trimite la Primaria Capitalei si uite asa ajungi sa suni si la 112 sa vina naibii pompierii sa-i ia masina lu’ ala de-acolo si eventual sa i-o faca bucati!!!!

    Deci pana la urma care sunt baietii astia veseli din sectorul 2 care ridica masini si care este numarul lor de telefon????

  • lillya Says:

    PS. Am incercat si la SUPERCOM cand a fost cazul dar SI EI au ridicat gratios din umeri si au dat drumul clasicului “nu este de competenta noastra, noi nu ridicam masini doamna!” … e drept undeva prin iunie nu dupa 28 iulie …

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.