• 07Jul

    Cred ca este singurul sector in care nu s-a desemnat deocamdata viceprimarul… Nea Ontanov a fost in concediu, la Campionatul European … vacanta nene ca doar a muncit in campanie si boborul poate sa astepte. In stilu-i caracteristic a promis tuturor partidelor viceprimar - PD-L, PNL si PSD.

    Cu PD-L ar face o majoritate absoluta in consiliu si nu trebuie uitat nici sprijinul evident pentru Blaga in finala pe Bucuresti. Ontanu a manifestat o apropiere aparte pentru PD, fiind la un pas de a deveni candidatul acestora la alegerile trecute - sanse 50%.

    PSD-ul este enervat la culme de faptul ca Ontanu ii trateaza cu dispret, si-a impus lista de consilieri dar nu a sprijinit deloc partidul. Ei considera a venit momentul “platii” prin desemnarea unui viceprimar rosu. Insa in acest mod, majoritatea din consiliu ar fi discutabila - sanse 30%.

    Cu PNL-ul ar face majoritate in consiliu si ar accesa mai usor bani de la Guvern - sanse 20%.

    In cateva zile sper sa avem si un raspuns…

    Posted by Dragos Dinca @ 5:30 am

3 Responses

WP_Cloudy
  • Lars Says:

    Mie nu mi-e clara o treaba: tu esti membru PNL sector 2? Consilierii PNL de la sectorul 2 sunt si ei membri PNL sector 2?

    Eu am impresia ca e o mare varza de organizare la PNL pe la sectoare. La fel si la municipiu. Si mai ales in relatia neclara sectoare-municipiu.

    Poate ne explici candva cum sta treaba. :)

  • Dragos Dinca Says:

    Decizia de a desemna un candidat pentru viceprimar apartine filialei (s-a votat in acest sens). Probabil s-a decis pe principiul “mai bine mai putin decat nimic” … oricum sansele de de obtine PNL sector 2 viceprimar, sunt f. mici…

  • gogu Says:

    tara de nesimtiti si hoti, asta am ajuns, sa recunoastem
    Da…si Georgica un pupincurist, un lingau ca multi romani sau ca cealalta mare parte frustrat/complexat!
    De ce nu incercam sa gandim corect ca o fiinta evoluata ce pretindem ca suntem? Daca e corect sa fie corect, nu smekerii si hotie!
    Apropos de asta, cineva spunea ca in campanie firma ce ridica masini a plusat bine, deci acum intelegeti de ce Ontanu permite asta??!!! Parca a fost prima data cand se impute. Cam asa e si cu piata Obor si cu un parc si..etc, nu mai e cea fost, nu-l mai votati ca e pt el nu pt voi, se vede ca va face viata grea, va da amenzi, ridica masini!
    Cum sa parchezi legal daca nu ai unde? Si atunci cum sa penalizezi si ridici masina cuiva care nu i-ai creat loc? E hartuire, e un abuz, o ilegalitate si prosti sunt cei ce nu dau in judecata!!! Daca se strang multe procese si le si pierd or sa faca ceva, ca romaniji numai asa fac treaba, nu liberi…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.