• 23Jun

    Cateva zile am fost plecat in Corsica … nu vacanta ci o intalnire de lucru cu omologi din zona “euro-mediteraneeana”. Interesant … am decoperit ca am o multime de cunostinte comune cu colegi din Siria, Egipt, Palestina sau Tunisia. Cat despre europeni … placuta revedere si reconfirmare ca suntem in top. Este prima data cand vad Bastia, un oras in care oamenii nu se plang de locuri de parcare desi pe strazi nu au loc decat o masina si un om. Totusi, daca opresti in fata casei pentru a-ti lasa cumparaturile, toate coloana formata asteapta cu rabdare. Un amestec de Eforie, Costinesti, palmieri de Mamaia si multe vaporase…

    La dus am facut o escala la Paris, timp suficient de vizite. Bucurie, amicul la care am fost acum revine in tara dupa 15 ani de Franta si Paris. A ajuns la concluzia ca nu e mare diferenta. Poate o duce mai bine din punct de vedere financiar dar ii lipsesc lucrurile pe care noi nu punem mare pret - nunta varului, botezul nepotului, colegii de scoala etc. … nu il intereseaza agitatia politica sau spagile care se dau pentru orice. Sper sa nu il aud peste 6 luni ca vrea iarasi in Franta.

    Ajuns acasa am avut cateva surprize - Catalin nu mai e prefect (???) iar Robert Ionescu, omul care “face ce n-a mai facut nimeni” (fara insa sa stie ce au facut ceilalti) vrea sa fie viceprimar al Capitalei. Ce o fi in mintea lui Murgeanu cu un astfel de urmas? Deja Oprescu isi vede limitele - fara un consiliu nu poti face nimic, asa ca are doua variante - razboi tip Basescu cu un consiliu ostil sau pace si scheletii raman la loc, reprezentati de avocatul Elodiei.

    In parcul Izvor s-a instalat circul… maine merg cu fetita mea si sper sa gasesc locuri bune pentru ca merge prima data la un astfel de spectacol.

    Pe B-dul Regina Elisabeta continua circul … toti avem locuri rezervate in primul rand.

    Posted by Dragos Dinca @ 5:49 am

2 Responses

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.