• 01Jun

    Am trecut cu brio printr-o campanie, in care am reusit sa ma abtin de la a rabufni pe blog ori de cate ori am descoperit lucruri murdare. De data asta insa nu va mai fi asa. Mai bine candida bunicu in locul meu, macar sa se potriveasca cu cei care s-au dus azi la vot, pentru ca voi tinerii v-ati lenevit de tot. Cu totii vreti sa va fie mai bine, sa aveti un oras curat, sa traiti in siguranta. Plecati in vacanta in strainatate si va intoarceti acasa, scarbiti de Bucuresti. Va plangeti mereu de administratie, de politica, de societatea in care traiti si va bateti cu pumnu-n piept ca voi stiti mai bine, ca ati revolutiona totul daca v-ar da cineva sansa. Demagogie vad ca ati invatat de la politicienii nostri cu maiestrie.

    Eu nu cer de la ceilalti mai mult decat pot sa dau la randul meu. De-asta am indemnat oamenii sa ma voteze - nu in baza vorbariei, ci in baza expertizei pe care eu mi-am format-o de-a lungul anilor, in baza muncii pe care am depus-o. Deci cine m-a votat astazi, mi-a votat faptele, nu afluxul verbal.

    Dupa aceeasi regula ii judec si pe locuitorii Bucurestiului, care stiu sa-si dea cu parerea la nesfarsit, sa se lamenteze la nesfarsit, dar care, ca prin miracol dispar tocmai in ziua alegerilor.

    Si daca vreti sa aflati exact cate vorbe-n vant matura praful in orasul nostru, uitati-va la jalnica noastra prezenta la vot. In Bucuresti traiesc 20% oameni.

    Cu aceasta ocazie am sa spun ceva ce Romania n-a mai auzit niciodata. In aceasta tara, in care toti oamenii sunt etern dezamagiti de politicieni, eu ma declar primul politician dezamagit de oameni.

    Posted by Dragos Dinca @ 4:51 pm

5 Responses

WP_Cloudy
  • ipo Says:

    Esti un fraier. Insista!

  • Lars Says:

    Nu esti primul, stai linistit!

    In primul rand vreau sa te felicit pentru campanie. Important este acum sa-ti iei cateva zile libere sa te linistesti si apoi sa analizezi atent ce ai facut bine si ce ai facut prost. Promit sa te ajut.

    Cel mai important este sa mergi inainte si sa-ti consolidezi imaginea buna pe care ti-ai creat-o. Asta este datoria ta fata de noi cei 10% din cei 20%.

  • Ionut Says:

    De ce te plangi?

    de cat timp faci campanie? de 2 luni? de 6 luni? politicienii trebuie sa invete un lucru foarte important - daca ai sa vrei sa fi primar in 2012 si sa faci ceva pentru Bucuresti, trebuie sa te apuci de azi sa faci campanie –> 4 ani, zi de zi sa fi alaturi de bucuresteni si sa le demonstrezi ca poti, ca vrei si ca o sa faci ceva.

  • Andreea Says:

    pnl-ul a fost furat..la fel si dragos dinca!rusine psd si pd-l!rusine celor ce nu au votat pt bunastare!VIVA PNL!

  • macabroo Says:

    Totusi e o diferenta de pozitie intre un cetatean obisnuit si un politician. Mai ales cand e vorba de un politician care candideaza la/ ocupa o functie publica.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.