• 21May

    Un articol in Cotidianul explica alegatorilor de ce sa NU voteze in sectorul 2. Adica prezinta situatia actuala din sector, colaborarea PSD-PD-L si faptul ca eu nu am iesit pana acum la rampa.

    “Nici candidatul PNL pentru sectorul 2 nu se califică drept un „challenger“ serios pentru actualul primar. Actualmente îndeplineşte funcţia de director general al Institutului Naţional de Administraţie. Nu se poate lăuda însă cu o notorietate care să ameninţe voturile lui Onţanu. Singurele lucruri prin care s-au remarcat au fost atacul legat de obţinerea titlului de lector universitar de către Elena Udrea şi poveştile despre vremea în care era coleg de liceu cu aceasta în Buzău. “

    Primele doua propozitii se contrazic. Cine ar putea fi un challenger mai serios pentru orice actual primar decat cineva care chiar stie administratie? A treia propozitie reduce la notorietate sansele oricui de a face ceva constructiv, ca si cum ar fi singurul motiv pentru care oamenii voteaza. Cat despre Elena Udrea… a fost o reactie, nu un atac. Eu am invatat ani de zile pentru a-mi asuma responsabilitatea de a-i invata pe altii.

    Posted by Dragos Dinca @ 3:31 am

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.