• 17May

    Inapoi in timp, adica. La vremurile cand FSN-ul isi aroga drepturi cu bata in mana, cand ieseau batai la tot pasul intre membrii partidelor care tapetau tot cu afise, de parca oamenii ar fi votat fara sa clipeasca pe cei cu afise mai multe sau pe cei care aratau cel mai mult zel in a le lipi. Cand, ca si astazi, incidentele erau descrise ca niste “batai intre pusti”, cum a incercat PD-L-ul sa minimalizeze incidentul din strada Sfantul Stefan, din sectorul 2, pentru primaria caruia candidez.

    Ionut Anghel, unul din batausii din dupa-amiaza asta, membru PD-L, candideaza si el, la consiliu - daca asa intelege sa se manifeste acest membru PD-L intr-o campanie electorala, ma gandesc ce ar face acest om in consiliu? Ar ameninta ceilalti membri cu bata sau si-ar impune punctele de vedere cu arma pe masa?

    Costi Solga are toata fata umflata. L-au lovit cu capul de un zid, i-au dat pumni in fata, picioare…

    Si toate astea le-au facut membrii PD-L pentru a proteja afisajul amplasat in curtea unei proprietati private, al careia Vlad Naicu, vicepresedintele PNL sector 2, colegul meu, este co-proprietar. Nu inteleg, nu mai avem dreptul sa decidem ce anume vrem - permitem - sa afisam in propriile curti? Campania electorala a PD-L ignora proprietatea privata? Numai comunistii ignorau proprietatea privata si legea era legea constrangerii, a pumnului si a batei. Si a armei, cu care a amenintat Ionut Anghel.

    Maine vom avea o conferinta de presa la sediu, la ora 11.

    Posted by Dragos Dinca @ 6:10 pm

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.