• 12May

    Eu stiu ca in preajma alegerilor primarii se pun brusc pe treaba. Macar cu ocazia asta se mai rezolva si din problemele noastre cate ceva. Problema e ca nu poti sa-ngrasi porcul in ajun. Cand faci ceva in graba, risti sa gresesti, sa pierzi bani de la buget sau sa nu termini ce-ai inceput. Am aflat un lucru trist. In sectorul 2 goana dupa aurul electoral s-a lasat cu o victima.

    Joi seara un caine a murit electorcutat in parcul Plumbuita, pentru simplul motiv ca a calcat pe pamantul din jurul unui stalp de iluminare, care a fost pus acolo fara sa fie si izolat. Stalpul facea parte din planul maret al Primarului Ontanu, care, asemenea unei gospodine lenese, incearca sa faca o curatenie de suprafata, stergand praful de pe mobila sectorului sau, cu putin timp inainte sa ajunga musafirii, maturand grosul valatucilor sub pat sau sub covor. Firma contractata de Primaria lui Ontanu - Luxten a venit sa constate defectiunea si a gasit un camp de elctricitate de jur imprejurul stalpului montat de curand tot de catre ei. Oare cum s-a intamplat asa ceva?

    Raspunsul e simplu: Luxten slujeste la doi stapani. Pe langa multele sarcini primite de la Primarul Ontanu (PSD) in timpul campaniei, bineinteles lucrari realizate in graba, Luxten este implicat si in campania PDL-ului, lipind in sectorul 2 si afisele lui Dan Cezar Ionescu. Eu banuiesc ca Luxten a fost nevoit sa angajeze personal prost instruit, pentru a face fata acestei perioade aglomerate. Rezultatul este munca facuta de mantuiala, precum acesti stalpi de iluminare stradala care electrocuteaza trecatorii. Cum ar fi fost ca in locul sarmanului catel sa fi fost un copil? Cati alti stalpi ai mortii au amplasat cei de la Luxten in sectorul 2? Sunt de acord, Sectorul chiar are nevoie de electricitate - pe strazile desfundate, nu in parc!

    As vrea si eu sa stiu - Luxten cu cine voteaza? Dar voi?

    Lucrurile nu pot ramane asa. Revin cu amanunte.

    Posted by Dragos Dinca @ 8:35 am

5 Responses

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.