• 02Jun

    Azi sunt iarasi alegeri la PNL Sectorul 2. Poate de data asta biroul va fi ceva mai echilibrat, ca sa nu spun normal. Timpul trece, concurenta se misca si obiectivul comun - Primaria Sectorului 2, devine incet, incet, de neatins.

    In astfel de situatii nu poti decat sa iti exprimi speranta ca lucrurile vor evolua ceva mai bine, dar, dupa cum s-au organizat alegerile, cu excluderea a sute de membri cu acte in regula, noua echipa va porni cu un minus de legitimitate si credibilitate. Va trebui sa munceasca dublu pentru a trece peste acestea.

    Pentru linistea multora, eu nu candidez la nimic, nici macar cenzor. In acest moment si dupa doi ani de jug in aceasta filiala, calitatea de simplu membru imi este suficienta.

    Succes

    Posted by Dragos Dinca @ 11:11 pm

    Tags: ,

5 Responses

WP_Cloudy
  • SUPARATU Says:

    Am fost la sedinta de marti-1 iunie 2010-si ma uitam cu cat tupeu se prezentau unii dintre cei care si-au depus candidaturile pentru Birou. Pe unii dintre ei nu i-am vazut deloc pe la filiala iar altii care au facut parte din vechiul Birou si nu s-au remarcat prin absolut nimic, faceau promisiuni care sunt convins ca se vor dovedi a fi simple baloane de sapun. Ti se face pur si simplu scarba.
    Nu am nimic personal cu individul care candideaza la functia de Presedinte al filialei si am sa-l votez dar, este regretabil ca PNL Sector 2 nu mai este in stare sa dea un Presedinte.
    SPECIFIC ROMANESC !

  • costi Says:

    :(
    Dragos, pacat ca nu lupti mai departe…..

    Dar, totusi, … cred ca faci bine!

    Cu prietenie,

    costi

  • Jimmy Says:

    Fie ca cel mai bun, să câștige!

  • SUPARATU Says:

    @Jimmy

    Ne poti da si un exemplu ?
    Nu de alceva dar, nu cumva in nemernicia si nestiinta noastra sa votam in necunostinta de cauza.

  • Dragos Dinca Says:

    se stie deja cum vor arata rezultatele
    Cum sa lupt, in conditiile in care foarte multi oameni au fost exclusi din baza de date si adusi altii noi…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.