• 01Dec

    Multumesc celor care m-au sustinut, atat pe bloguri cat si dincolo de ele si multumesc celor 18.8% din locuitorii colegiului nr. 5 care au ales sa creada in mine. Inca asteptam vesti - am sa mai scriu de indata ce mai aflu cate ceva din surprizele pe care le-a adus romanilor experimentul uninominal - deocamdata, in sfarsit, dupa atata timp in care am avut parte doar de hamburgeri si pizza, am mancat o ciorba. Nici nu va imaginati cat de buna a fost!

    Posted by Dragos Dinca @ 6:19 pm

    Tags: ,

7 Responses

WP_Cloudy
  • Cristian Says:

    Recunosc că nu sunt un fan al PNL-ului, ba din contră m-a cam dezamagit (prin ceea ce au făcut unii miniștri și tanti Norica), dar dintre toți candidații mi s-a părut că ați fost cel mai potrivit și prin urmare v-am votat. E încă o confirmare a faptului că uninominalul îți permite într-adevăr să alegi oameni, nu liste și că ați făcut bine candidând pentru Camera Deputaților.
    Vă urez mult succes în continuare!

  • Codrin Scutaru Says:

    A fost o campanie grea! Pentru sectorul 2 si colegiul tau care e impartit intre PD-L si PSD, ai scos un rezultat bun. Suntem langa tine si pe viitor, bafta in tot ce faci si sper ca experienta electorala a acestui an sa te ajute pentru momentul 2012. Poate reusim sa-l urnim pe Ontanu de la el din barlog si sa mai schimbam culoarea sectorului.

  • Dragos Dehelean Says:

    Felicitari! Ai scos mult peste media partidului, in conditiile in care “colegii” tai de echipa, Melciu si Dida Dragan au tras mult in jos (10% si 11%). Apropo Dida a fost in tara in timpul campaniei, sau si-a dat seama ca tot la cantat se pricepe mai bine?

    Intrebare foarte mai importanta, ca sa stiu si eu si altii daca mai recomandam votul pentru tine: o sa continui sa comunici pe blog?

    Stii cum e cu simpatizantii liberali - preferam raspunsuri directe si sincere. Si uitam mai greu :)

  • Dragos Dinca Says:

    Nu renunt… sunt oameni carora le-am castigat increderea. Ma suna, ma sustin. Ar fi pacat sa las deoparte cele 3300 de voturi. Chiar daca nu sunt in Parlament, asta nu inseamna ca nu pot sa realizez lucrurile pe care le-am propus in campanie, cu ajutorul parlamentarilor PNL.
    Cat despre blog, l-am descoperit in campania de la locale si deja face parte din viata mea.

  • Dragos Dinca Says:

    Am invatat multe din cele doua campanii de anul acesta. Am avut o sectie de votare la care am crescut de la 1,5% la locale, la 18,5%. Cred ca stiu acum ce am de facut in perioada urmatoare pentru a creste la cel putin 28%. Nu ma asteptam sa apar din neant si sa ma duc la 40%.
    Oricum apreciez sustinerea voastra si sper sa existe si in continuare.

  • Dragos Dehelean Says:

    Ce-ai spus acum e intr-adevar foarte interesant. Felicitari. Insa m-ai facut curios.

    Poti sa impartasesti macar putin din ce ai aflat ca trebuie facut? (si eu stau in sectorul 2)

  • » Blog Archive » Gata cu pauza :) Says:

    [...] sa fac in asa fel incat macar ceva sa se rezolve din cele scrise acolo. Trebuie sa raspund si la intrebarea lui Dragos, dar am s-o fac intr-o postare separata, mai pe [...]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.