• 05Sep

    Pana in insula pe care ma aflu in concediu se aude o zarva legata de acesta ordonanta a traseistilor. Fiecare patid acuza nedreptatea sau justifica beneficiile si se lauda cu racolarile facute. Eu zic ca ar trebui sa sa bucure ca in prag de campanie au ocazia sa isi faca o curatenie in propriile curti. Cum ar fi fost sa se lanseze in alegeri cu maini moarte care trag pentru alt partid?

    Suntem traseisti si tradatori prin definitie, de cand ne-am nascut ca neam, asa ca ce atata mirare!?!

    Anormala a fost perioada asta, din 2006- incoace, cand prin lege s-a oprit migratia… lucrurile puteau fi continuate, cu stoparea migratiei si pentru parlamentari … dar ce rost are, ca se opreste doar pe hartie…. Ne place tradarea!

    Ma amuza tare motivele, justificarile plecarilor. Am citit ca unii nu se pot pupa cu pd-listii, dupa ce s-au scuipat. Pai s-au scuipat si cu psd-istii in 2005, dar probabil sunt flegmele mai vechi si acum, dupa ce s-au uscat, se pot pupa.

    De fapt cam toate plecarile sunt spre promisiunea banilor pentru primari sau a functiilor pentru altii. Majoritatea fugarilor pleaca din disperarea de a obtine un job, resurse de la stat si avantaje. Poti condamna un om ca vrea sa ii fie mai bine lui si familiei? Ce sa faca daca nu poate trai doar din indemnizatia de consilier local? Au contat vreodata in tara asta loialitatea, principiile, regulile? Esti luat de fraier daca ai asa ceva!!!

    Posted by Dragos Dinca @ 10:01 pm

    Tags: , ,

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.