• 17Nov

    Anisoara este notar. Are un birou frumos, de sticla, cu o clanta in forma de penita, cu marmura si receptie … Am mai fost la Anisoara - o legalizare, un specimen de semnatura, totul bun si frumos, amabilitate, preturi normale.

    Zilele trecute i-am trecut iarasi pragul, de data asta cu o chestie ceva mai serioasa - legalizarea a doua asocieri intre firme. Am ajuns putin mai devreme, am spus povestea, am dat stikul cu acordurile gata facute. Au venit asociatii, firme , cifre de afaceri, cravate, serviete … si am fost poftiti in biroul cu scaune de piele, plasma … mai lipsea un masaj la talpi. Dupa ce am completat cereri, formulare si alte hartii, mi s-a soptit:

    -Stiti cat va costa, nu?

    -NU!!

    -870 de lei prima asociere si 890 a doua…

    Am ramas masca … am mai stat putin si, ca in poveste, am sunat un prieten: soc! maxim 300 de lei, pe grila, la orice notar - doar erau trei foi scose la imprimanta si doua semnaturi.

    Ne-am ridicat, am intrebat cat ne costa printurile si am vazut ROGVAIV pe fata asistentei … a disparut si in 10 secunde a reaparut vesela:

    -Doamna Notar va face o reducere - 370 de lei va costa!!!

    Mai sa fie … 60% dintr-un foc! Am lasat de la noi ca sa nu mai pierdem vremea.

    Dupa o jumatate de ora m-am intors pentru a doua legalizare. Asteptare, semnaturi pe colt de masa … nu tu birou de piele, plasma si zambete… ca asa e la Anisoara, statul pe scaunul de piele si un zambet costa 500 de lei.

    Posted by Dragos Dinca @ 9:12 pm

    Tags: , ,

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.