• 06Dec

    Cam asa arata o policlinica de cartier  intr-o zi obisnuita. Stam la coada sa ne tratam sau trebuie sa ne tratam de stat la coada?

    Posted by Dragos Dinca @ 11:46 pm

    Tags: ,

4 Responses

WP_Cloudy
  • Geta Says:

    Eu in poza vad o cresa. Cei care stau la coada, sunt primii copii inscrisi, care asteapta si acum terminarea transformarii policlinicii in cresa.

  • monica Says:

    acelasi lucru se intampla si in clinicile particulare…unde mai si platesti bani frumosi….de parca nu este de ajuns cat platim la stat….plus ca medicii sunt superficiali!!! avem un sistem jalnic!!!!! bv celor ce pleaca in afara sa se trateze! dau un ban, dar stiu ptr ce! stiu ca se intorc sanatosi, si nu traiesc cu teama ca poate au plecat cu o noua boala din spital sau ca medicul era cu gandul in alta parte, la meciul de aseara sau la ce film sa mearga si nu i-a pus diagnosticul bine!

  • Chertes ovidiu Says:

    Daca este la Guvernare astazi PNL nu cred ca aratau asa policlinicile, efectiv este trist ce vedem , dar Guvernul actual de astazi a facut sa se ajunga aicea.Io cand va fi sa votam pentru presedintie ma duc pe PNl ,toata viata mea a fost si voi ramane incotinuare PNL-st .Apreciez munca voastra in parlament sunteti buni , TRAIASCA CRIN ANTONESCU > La revedere

  • Dragos Dinca Says:

    @Geta - cu siguranta multe policlinici de cartier ar putea fi transformate in crese sau gradinite ca oricum nu isi au rostul si nu trateaza ci doar prescriu, eventual mai plecam cu ceva de pe acolo. Daca unul singur de la coada din imagine a venit la medic pentru ca are gripa, cu ceilalti ce se va intampla?
    @Monica - multa lume ii deplange pe medici ca sunt amarati si pleaca din tara, dar cred ca ceea ce vedem li se datoreaza in mare parte. Cand te duci la medic ar fi bine sa ii dai si diagnosticul…
    @Ovidiu - sunt liberal, dar nu cred in minuni

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.