One Response

WP_Cloudy
  • Adrian Stasek Says:

    Şi maşina lui Dragoş, si a altor sute şi sute de liberali, din Capitala, paralizate la fiecare ninsoare, la domiciliu! Şi asta datorita proastelor acţiuni de deszăpezire efectuate atat de Primaria Generală, cât si a celor de sector! Pe străzile secundare şi aleile dintre blocuri, niciodata nu au intrat utilajele necesare. Oare pentru ce plătim zeci de milioane de Euro, dacă zăpada- mai veche sau mai nouă, nu se curătă şi nu se evacuează, ca pe vremuri! Că zăpada este tot un deşeu, un gunoi, ce trebuie depozită la groapă…
    Iar noi, cetăţenii plătitori de taxe şi impozite-fără număr, inclusiv de servicii de salubrizare şi deszăpezire- care se fac alandala, sau nu se fac niciodată( pe stăzile laterale şi aleile dintre blocuri), trebuie să suportăm cu stoicism acest calvar hibernal, cu consecinţele nefaste şi nedorite! Alunecări, picioare şi mâini fracturate, degerături, întârzieri la locul de muncă, sau abandonaţi in trafic. Iar RATB nu îşi curăţă refugiile din staţii de zăpadă, nici alveolele, care au devenit, majoritatea- loc de staţionare sau parcare privat!
    Eh, dacă aveam un primar general liberal, cu totul alta ar fi fost cazul cu salubrizarea şi deszăpezirea! Sau la 2 in locul lui Onţanu, dacă ar fi fost Dragoş Dinca primar, -De două ori mai bine, vă asigur, s-ar fi făcut deszăpezirea pe străzile laterale, secundare, unde Onţanu ca primar la al 3-lea mandat, Nu a intrat cu utilajele specifice niciodată!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.