• 31Jan

    Pe surse citesc ca vom avea Congres Extraordinar al PNL în zilele de 5,6 şi 7 martie. Crin Antonescu va candida şi nu se prea se observă în acest moment vreun contracandidat.

    Ioska, te contrazic. Dl Catarama va candida pentru Presedinte al PNL, dar ma indoiesc ca va obtine macar sprijinul filialei din care face parte - PNL Sector 2 si mai mult de 3 voturi la Congres. Cam asta este opozitia lui Crin in PNL, in acest moment.

    Ma bucur ca nu a fost dat afara din PNL, dupa iesirile de anul trecut, dar macar asa se va spune ca nu eliminam potentialii prezintiabili. Eu unul nu il sprijin nici macar din colegialitate pentru ca in ultimele cinci campanii electorale, cu o mica exceptie, nu a stiut ca existam. Cand noi alergam ca disperatii la locale, parlamentare sau prezidentiale, dumnealui era probabil in concediu, iar acum va veni sa ne ceara munca din ultimii ani…

    Oricum Sectorul 2 nu se dezice in a fi “altfel”. Dupa “vip-uri” precum Stolojan sau Udrea, acum generam candidati la Presedintia PNL. Sper totusi, ca intr-o zi vom da un lider adevarat pentru PNL.

    Posted by Dragos Dinca @ 12:16 am

    Tags:

7 Responses

WP_Cloudy
  • Codrin Scutaru Says:

    Eu personal sper si chiar mai mult, sunt absolut sigur ca nu mai e mult pana se va intampla ce spui. Intr-adevar, organizatia sectorului 2 va da in cel mai scurt timp un lider adevarat pentru PNL. Intrebarea la care ar trebui sa raspundem cu totii e foarte simpla: cum trebuie sa fie acest lider, ce tip de om, ce programe de dezvoltare sa urmeze, ce valori sa aiba samd?

  • Lucian Says:

    Nu mi se pare normal ca dna udrea sa fie ironizata cand este vorba de astfel de evenimente.

  • Dragos Dinca Says:

    Lucian ai dreptate… Cum mi-am permis oare sa o ironizez?
    Codrin, este o intrebare simpla, doar ca raspunsul e putintel mai dificil…

  • sectorul 1 al lui chiliman – de maxim porc « Says:

    [...] Dragos Dinca , Alina Gorghiu (aka deputata mea), Mihai Voicu [...]

  • costi Says:

    Dragos,

    Daca coroboram ce scrie AICI ( http://www.ziare.com/actual/politica/02-03-2010/de-ce-s-au-certat-crin-antonescu-si-ludovic-orban-992369 ), cu ceea ce se spune “PE SURSE” ( http://www.pesurse.ro/2010/2/3/liberalii-i-modific-statutul.html ), se pare ca iar avem neintelegeri in partid.
    Oare de ce? Oare pentru ce? Si, mai ales….. CUI folosesc?

    Tu ce crezi?

    O zi buna!

    COSTI

    P.S. 1 - Parerea mea ca propunerile de modificare ale statutului, daca astea sunt ( si astea sunt!!! ), sunt foarte bune!

    P.S. 2 - In calitatea ta de fost sef al “defunctului” INA crezi ca ceea ce ti-am remis si tie pe e-mail, legat de lg 188/1999, este nerelevant (neimportant)? Nu poti face nimic ? E doar o intrebare!

  • Dragos Dinca Says:

    Costi, saptama viitoare avem prima intalnire a Comisiei de administratie publica. Te rog sa participi si sa integram punctele tale de vedere in activitatea Comisiei.
    Discutia interna vizeza candidaturile pe lista sau uninominal…

  • costi Says:

    Dragos,

    Stii, cred ca asa este, ca nu am cum sa particip la intruniri ale partidelor politice sau alte organizatii similare. “Prietenii stiu de ce!” Daca poti, poate dezbati acolo chestiunea aia. Daca nu, nu, asta e! Oricum, multumesc mult pentru invitatie!

    Cu stima,

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.