• 04Jan

     Domnisorul Prigoana si-a lansat oficial campania electorala alegandu-si un slogan interesant: Punct. Si de la capat! Numai ca ceea ce am vazut azi la evenimentul de lansare imi spune doar punct – acelasi lucru.

    Jenant … prin ceea ce face si spune, contrazice total “idealurile marete” pe care le sustine. Este un om tanar si aparent am spune: in sfarsit se acorda o sansa, poate se schimba ceva, dar oare tinerelul are vreun merit in afara de numele tatalui sau? De ce nu candideaza Ionescu, Vasile sau Gheorghe, ce si-au tocit coatele prin scoli, au facut vreo descoperire senzationala sau macar sunt oameni de afaceri de succes fara proptele si cu banii altora. Sau vreun olimpic, sportiv sau macar un copil de partid ce a inceput lipind afise si a crescut visand la o cariera politica.

    Olimpicii, scolitii, tinerii de succes in general nu se imbraca in portocaliu, iar lipitorii de afise se pot bucura doar de avansarea de la lipici la afise autocolante. Nu conteaza ce sti sau ce poti, conteaza doar pe cine cunosti si al cui nume il porti.

    Domnul Prigoana a declarat că principalul punct al programului său electoral este reformarea statului. Reformarea a inceput cu Elena Basescu si va continua probabil cu Diana Videanu. In viziunea sa, reformarea statului presupune revenirea la clan, ginta, trib sau in cel mai bun caz – partidul unic. In opinia sa, reformarea statului presupune stoparea jocurilor politicianiste. Sa intelegem ca el a fost protagonistul ultimului joc de genul acesta – inlocuirea candidatului Tudorache.

    Honorius Prigoană a mai spus că doreşte mai multe confruntări cu contracandidatul său, Radu Stroe, pe teme concrete. Din pacate, nu cred ca Radu Stroe poate comenta ceea ce se intampla la cafenelele din Dorobanti.

    Insa cea mai mare gomomanie mi s-a parut bugetul de 50.000 de euro de care dispune domnisorul si convingerea sa ca nu va cheltui nici jumatate. Ori este de pe alta planeta, ori minte de rupe. De fapt cred ca nu era vorba de bugetul de campanie ci de cel pentru “door-to-door”.

    Posted by Dragos Dinca @ 7:22 pm

One Response

WP_Cloudy
  • MARIN Says:

    Aveti dreptate! “Punct…..si reincepem” mascarada la care am asistat, din partea unora, si pe timpul campaniei pentru functia suprema in stat.
    Decizia PDL de a-l desemna pe Honorius P in aceasta competitie este de domeniul HORRORius si probabil cautand in cateva “universuri paralele” si-au dat seama ca acest individ este “THE ONE”.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.