• 16Nov

    De sambata seara tot citesc articole, comentarii, pareri contradictorii legate de confruntarea de la Cluj. Vad emisiuni tv, dezbateri aprinse, analize de tot felul … Toata lumea se intreaba cine a punctat, cat este scorul?

    Raspunsul l-am  gasit dimineata, pe strada, in campania lui Crin: oamenii, de obicei destul de ostili la tot ce inseamna campanie electorala, veneau si cereau pliante, informatii, astfel ca voluntarii de la sectorul 2 sunau in continuu la sediu ca vor materiale de campanie. Nu zahar, nu ulei sau faina … doar pliante despre Crin, cu programul lui Crin.

    Oamenii il vor pe CRIN!

    Posted by Dragos Dinca @ 12:47 am

    Tags:

4 Responses

WP_Cloudy
  • COSTI Says:

    Sa dea Domnul!

    Parerea mea e ca e cam tarziu sa mai recupereze. Vom vedea peste 6 zile…..

  • MARIN Says:

    Avand in vedere procesul greoi de trecere de la o societate comunista la una bazata pe principiile capitalismului modern (si ma refer strict din punct de vedere al mentalitatilor unpra), s-ar putea ca intr-o oarecare nasura COSTI sa aiba perfecta dreptate.
    Dar, luand in calcul intelepciunea poporului roman si, asa cum bine semnalati si dvs. d-le DINCA aparitia brusca a unor opinii ale cetatenilor vis-s-vis de CONFRUNTAREA DE LA CLUJ, sunt convins ca pe 22 NOIEMBRIE CREIERELE UMANE VOR COMANDA BRATELOR CE VOR TINE STAMPILA DE VOT, DIRECTIONAREA ACESTEIA CATRE CASUTA (CHENARUL) IN CARE SE VA REGASI NUMELE CRIN ANTONESCU !

  • andy savescu Says:

    In urma confruntarii de la Cluj la care Marele Matroz a sperat ca nu va avea adversari, in mod clar, evident perdantul este el, Popeye…si mai clar a reiesit ca Romania are o speranta…se numeste Crin Antonescu. Spontaneitatea, cultura, inteligenta sa l-au bagat de cateva ori in corzi pe matroz..se vedea surpriza pe fata lui..era coplesit.A inceput sa ii fie teama…si sunt sigur, de data asta ii dau dreptate…pentru prima oara s-a vazut o inversunare crancena pe fata lui..tocmai a realizat ca are un adevarat adversar in fata, un adversar care il cunoaste si care nu va cunoaste mila… dupa 6 decembrie, Romania va renaste…liberalismul va invinge iar oamenii acestui popor vor incepe sa traiasca mai bine..sunt absolut sigur.

  • Codrin Scutaru Says:

    Cum vi s-a parut replica lui Basescu “In fata mea e bine sa va ridicati, d-le Antonescu!”? Emblematica as zice. Nu s-a putut abtine…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.