• 01Sep

    Domnul Catarama a participat azi pentru prima data la o sedinta a filialei PNL sector 2, unde este membru de la inceputul anului. Motivul acestei absente totale - “nu am fost invitat”. Nu am aflat motivele neimplicarii in celelalte activitati ale filialei …

    Timp de o ora si-a sustinut punctele de vedere si a explicat cum a decurs emisiunea lui Turcescu. Zilele urmatoare vom lua o decizie in ceea ce il priveste.

    Posted by Dragos Dinca @ 12:36 am

    Tags:

6 Responses

WP_Cloudy
  • costi Says:

    Parerea mea e ca si-a spus si omul cateva pareri, ale lui sau ale altora…

    Altfel, …… , daca o sa aiba dreptate pe ici, pe colo, in ceea ce a spus?????

  • Dragos Dinca Says:

    Eu sunt ceva mai optimist, mai ales dupa intalnirea de la Mamaia, cand am vazut ca lucrurile se misca..

  • Lars Says:

    Crin a promis că delictul de opinie nu se pedepsește în PNL. Să nu uitați asta!

  • Codrin Scutaru Says:

    Acum 5 luni, la congres, Crin i-a multumit lui Catarama pentru sprijin. Cu asa sprijin, nu mai ai nevoie de dusmani…

  • adrian stasek Says:

    Viorel Catarama, a anuntat conducerea filialei ca merge la Turcescu sa dea in “Crinul Liberal?” Sigur Nu! Propun sa fie apostrofat si taxat cu “amenda disciplinara”, si sa plateasca factura telefonului filialei, pe loc!

  • ADRIAN STASEK Says:

    “STA IN PUTEREA NOASTRA, SA SCHIMBAM PUTEREA LOR! ”

    Prieteni si colegi,
    Va invit sa fim alaturi de Presedintele PNL Bucuresti, Andrei I. Chiliman- Primarul sectorului 1, si de Piedone - primarul sectorului 4, in actiunea de stopare a promovarii si adoptarii, asa zisei “Legea Capitalei”- prin care Elena Udrea- presedinta PD-L Bucuresti, doreste sa ii lase pe bucuresteni, fara Primariile de sectoare si fara Primarii lor, cu scopul de a pune mana pe cele 2, 5 miliarde Euro ale bucurestenilor, si a le folosi exclusiv in interesul PD-L si a clientelei sale politice!
    - Sa sustinem Referendumul pentru bucuresteni, pentru ca forma de organizare si administrare a Capitalei- sa ramana la forma actuala si anume: Primarii si Primari de sectoare + Primar General!

    Pentru ca soarta Capitalei si a bucurestenilor, nu trebuie si nu poate fi lasata la cheremul elenei udrea, a unui Consiliu General- majoritar PD-L- tributar clientelei portocalli!
    Sa le spunem vecinilor, prietenilor, tuturor cunostintelor- sa NU fie de acord cu Legea Capitalei- o lege abuzuiva si perversa- care trebuie RESPINSA la apropiatul referendum!
    - Altfel, fara primarii si primari de sectoare, majoritatea bucurestenilor nu va mai avea unde si cine, sa ii rezolve problemele- edilitare, sociale etc. Iar Micul Paris, va ramane doar un vis!
    PENTRU CA FIECARE BUCURESTEAN, ARE NEVOIE DE PRIMARIA SA DE SECTOR, DE PROPRIUL PRIMAR, ALES O DATA LA PATRU ANI!
    Adrian Stasek-PNL2.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.