• 30Aug

    Eu unul l-am considerat mereu pe Viorel Catarama un lider liberal, cu un rol important in cresterea Partidului National Liberal din anii 90, dar, acum,  desi dumnealui figureaza in evidentele filialei sector 2 ca fiind inca membru PNL, activitatea din ultimii ani a fost precum “apa sfinţită”, despre care nu se ştie dacă îţi face bine, dar (se presupune, cel puţin) că nici rău nu-ţi face.

    Desi aparitiile publice ale domniei sale din ultima perioada sunt contrare calitatii de membru PNL, nu cred ca vom adopta niciun fel de sanctiune deoarece suntem un partid in care opiniile si schimbul de pareri sunt acceptate.

    Totusi, il asteptam pe dl Viorel Catarama sa se alature campaniei prezidentiale a domnului Crin Antonescu (din sectorul 2, unde figureaza ca membru) si am convingerea ca scrutinul din luna noiembrie va contrazice afirmatiile sale ce se bazeaza exclusiv pe o abordare subiectiva, sufleteasca, de prietenie cu ceilalti candidati.

    Posted by Dragos Dinca @ 6:32 pm

    Tags: ,

One Response

WP_Cloudy
  • costi Says:

    Nu pot fi de acord cu dl Catarama in ceea ce priveste anticiparea sa referitoare la scorul pe care o sa-l obtina dl. Crin Antonescu.

    Totodata, cred ca si acele referiri la dl Tariceanu sunt absolut fara fundament.

    Totusi, ma intreb asa: Un candidat la PRESEDINTIA ROMANIEI, staff-ul acestuia, nu ar trebui sa fie mai activi, fie si mediatic.

    De ce toata aceasta discretie din ultima vreme???

    Pe la TV nu vad decat pe Mihai Voicu, Diana Tusa, Cristina Pocora, Bogdan Olteanu, Ioan Ghise si, rareori, pe altii.

    Unde sunt vicepresedintii PNL sau alti beneficiari al congresului din primavara???

    E doar o intrebare!

    Multumesc frumos,

    Costi

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.