• 11Aug

    In fiecare an, dintr-o ambitie neinteleasa de unii merg in vacanta doar prin zona.

    Cu cat imi povestesc altii ce frumoasa este marea la turci sau la bulgari, cu atat mai mult ma ambitionez sa raman pe aici. Anul asta am fost in Bucovina. Va amintiti cum e?

    Posted by Dragos Dinca @ 10:04 pm

    Tags: ,

4 Responses

WP_Cloudy
  • Codrin Scutaru Says:

    Si nu zici si tu nimic? Pai eu ca bucovinean declarat as fi fost tare incantat sa iti recomand cateva locuri pe unde sa mergi pe acolo. Mama e conservator chiar la Muzeul Judetean Suceava asa ca deja as fi mobilizat-o sa iti zica in ce stadiu mai sunt cetatile, manastirile si toate casele memoriale. Starea drumurilor ai contatat-o si tu, banuiesc. Le-a reparat Flutur recent in mare parte pe la Humor pe la el ca sa poata ajunge safe pana-n fata portii. In 2004 le-a reparat si PSD-ul pana la Putna ca sa ajunga safe Adrian Nastase la ceremonia de primire a unei replici a celebrei sabii a lui Stefan din partea premierului turc. Mi-amintesc cu drag de casa si ajung prea rar de asta imi vine sa zic atatea…Iarna trecuta a ramas si Cristina impresionata de ospitalitatea bucovineana pentru ca am stat de Craciun la Casa Elena in Voronet. A nins, era totul alb, absolut superb.
    In final, iti dau cateva linkuri care ma readuc pe mine mereu aproape de Bucovina:
    - Melodia mea de suflet: http://www.youtube.com/watch?v=iw5jHfBzyYg (parintii si socrii au lacrimat la nunta cand am cantat-o impreuna cu 5 prieteni, o sa-mi ramana mereu in suflet)
    - Balada: http://www.youtube.com/watch?v=ZwwOiSb13AU
    - Stefan cel Mare: http://www.youtube.com/watch?v=U9la4Bq2_Qs&feature=related, cel la care acolo in Suceava ne raportam mereu si care ma inspira sa rezist darz in tot ce fac acum, o darzenie bucovineana care obliga
    - Eu, despre 10 ani in Bucuresti: http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/07/bucovineanul-si-bucurestiul-10-ani-la.html

    Te las, cred ca deja am scris material de o postare in sine :-) O sa-ti trimit eu pozele mele de acasa intr-o zi.

  • Mogre Says:

    Mah, io imi amintesc de propria mea vacanta in Bucovina ca fiind vacanta in care am pus botul la una din capcanele politiei rutiere de pe drum si am ramas fara carnet.

    Asa ca multumesc, dara pana nu am autostrada pana acolo si stiu sigur ca politia ma pazeste in loc sa ma pandeasca, pe bune, am sa prefer Grecia - unde politia in loc sa se bucure ca imi ia carnetul sau macar ca imi arde o amenda, m-a tras de-o parte si mi-a explicat cum se face legal manevra pe care vroiam eu s-o fac.

  • Dragos Dinca Says:

    Mogre tu ai dreptate … totul a fost frumos mai putin drumul de 7 ore … iar de la Roman la Suceava e dezastru, ca sa nu mai zic de drumurile din jud. Suceava. Radare - cat cuprinde - 2, 3 pe judet … inca astept posta cu recomandate.

  • Dragos Dinca Says:

    Multumesc Codrin. Anul viitor cand ajung in zona te anunt. Pana atunci mai ajung pe la Iasi in septembrie.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.