• 30Apr

    Sindicatele din invăţământ au decis reluarea conflictului de muncă prin greva generală în zilele în care se desfăşoară tezele cu subiect unic. Marţi, 5 mai, va fi boicotată prima teză prin grevă generală.

    S-au convins ca nimic din ce s-a promis in campania electorala nu se va indeplini, ba mai mult, s-a taiat drastic din bugetul educatiei, domeniu pus la colt.

    Probabil ca unii gandesc ca daca ei au ajuns mari conducatori fara prea multa scoala, ce nevoie ar avea altii… cu cat mai ignoranti, cu atat mai usor de manevrat.

    Posted by Dragos Dinca @ 12:44 pm

    Tags: , ,

4 Responses

WP_Cloudy
  • Mogre Says:

    Lasa shefu, ca oamenii merge la biserica si le ajunge! Ce atat scoala? Exista Magie!

  • Alexandru Marin Says:

    Profesorii,adica oamenii care tin locul parintilor in perioade marcante ale existentei noastre,reprezinta in perioada aceasta ciuca mistoului Guvernului Basescu-Geoana.Din pacate,nimeni nu se mai gandeste la educatie,la noua generatie care trebuie in astfel de momente sa se educe singuri.Oamenii de nimic demonstreaza,cum era si normal,nimic :|

  • Dragos Dinca Says:

    Ca de obicei, mereu anapoda … avem bani de tichete de vacanta, de infiintat noi institutii etc., dar nu avem pentru profesori. Cred ca sunt unii care zic “lasa ba ca astia da meditatii, doctorii ia spagi, ce le mai trebuie bani”…

  • ion Says:

    Noi cei din invatamant am fost, suntem si vom fi carpa de sters pe picioare a clasei politice. Indulgenta pe care am manifestat-o fata de acestia cand erau elevi se intoarce acum impotriva noastra. N-ati observat? Paradoxal, in politica intra nu cei ce vor sa faca politica,cei merituosi sa conduca destinele acestei tari, ci cei care vor sa parvina, sa se imbogateasca fara merit peste noapte. Sunt lipsiti de orice scrupule, iar cei mari isi trimit coteii sa ne bage pumnul in gura prin tot felul de subterfugii. Doamne si la moarte Prea Sfinte sa ne-o ia tot dansii inainte!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.