• 24Apr

    Sefii serviciilor deconcentrate, functionari publici numiti prin concurs, vor fi demişi si inlocuiti cu directori coordonatori numiti politic. Este vorba de aproximativ 4000 de persoane.

    Atfel spus, blocam posturile pentru prostime si inventam altele pentru oamenii destepti cu carnet de partid. Ce atata scoala, vechime, cariera, pentru a ajunge un director, o patalama si “increderea” partidului sunt suficiente, iar misiunea una singura: baieti produceti pentru noi.

    Nu spun ca pana acum conta doar scoala, dar macar erau obligati sa aiba un masterat si ceva experienta in domeniu. Acum orice lipitor de afise cu diploma poate aspira la sefia unui deconcentrat.

    Nu inteleg insa un lucru: cum va putea conduce prefectul, inca (teoretic) functionar public, o armata de directori coordonatori, numiti politic.

    Concluzia- se duce si ultima bruma de competenta in administratie, nu conteaza decat partidul iar cariera in functia publica se stabileste la judeteana de partid.

    Posted by Dragos Dinca @ 11:32 pm

    Tags:

2 Responses

WP_Cloudy
  • zuve Says:

    nu cred că această aberaţie sa se mai fi petrecut în trecutul nostru.Chiar şi comunistii cînd au vazut că nu mai pot respira, au pus profesionistii acolo unde erau necesari.directorii erau cei ce conduceau nu secretarii de partid.nici gind de a aduce cel mai mic elogiu acelor nemernici, dar acum comunistii ar fi invidioşi pe aceasta coalitie. aceasta ordonanta nu dovedeste altceva,decit ca acesti pacate amarite nu pot conduce o tara prin legi,ci doar prin arbitrariul si subiectivitatea celor numiti.se pling ca nu pot guverna decit cu oameni politici de la femeia de servici pina la seful unei institutii.pai legile nu trebuiesc respectate de toti? de la primul pina la ultimul cetatean? ce le-a mai ramas ? aaaa
    am gasit. pasul urmator va fi ca si in scoli se vor forma clase numai cu copii ai caror parinti sunt psd-isti,pdl-isti,liberali ca nu cumva sa se contamineze unul de la celalalt,iar seful clasei trebuie neaparat sa fie psd sau pdl.trist.

  • Codrin Scutaru Says:

    S-a legitimat politizarea administratiei care dainuie de cativa ani. Din nefericire, cam asta s-a intamplat si pana acum dar nu la nivel de norma.
    Ma intreb cum va putea de exemplu un fost repetent, ajuns primar, sa-si dea cu presupusul asupra profesorilor care vor preda la scoala, asa cum s-a ajuns acum.
    Mort copt, se va sti cine va conduce Inspectoratul scolar judetean, de pilda. Unul din cei 3-13 profesori cu carnetul de partid vizat.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.