• 06Feb

    … de doctor!
    Ma uit siderat la tonele de stiri ce prezinta oameni plimbati prin spitale si tratati cu indiferenta sau, in cel mai bun caz, cu un piramidon indiferent de simptome. Uneori poate ca e mai bine asa, sa mori pe mana ta decat pe prostia vreunui felcer. Mai bine netratati decat degeaba si aiurea.
    De curand am fost la o clinica din Germania unde am cunoscut un copil, din Romanica evident, fost fotbalist, care acum, la 10 ani abia mai urca singur scarile de la un etaj. Toate acestea pentru ca la noi a fost “beneficiarul” unui diagnostic pus la ochiometru, ca deh’ noi suntem priceputi si avem experienta practica, nemtii sunt prosti ca-ti fac o tona de analize.
    In urma diagnosticului pus de profesordoctorhonorisetc.etc. a fost tratat mai bine de un an cu cortizon (9 PASTILE pe zi) care, evident l-au daramat, ajungandu-se pana la citostatice.
    La clinica din Germania, dupa primele analize (care fac parte din pachetul obligatoriu pentru orice om de rand) s-a constat ca nu exista boala diagnosticata in Romania, ci cu totul altceva, lucru intuit insa si pe plaiul mioritic, dar nu de medici, ci de un inginer care e pasionat de tratamente naturiste.
    Nu incerc sa spun ca nu avem medici buni … la clinica din Germania jumatate erau romani, dar care nu au loc pe aici de profesoridoctorihonorisietc.etc., foarte buni si apreciati, dar care n-au vindecat pe nimeni.

    P.S. Cum ai reactiona daca ar fi vorba de copilul tau?

    Posted by Dragos Dinca @ 1:00 am

    Tags:

2 Responses

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.