• 15Nov

    Ieri noapte, adica la fix 12.25, PNG-ul a iesit la atac. Cateva masini dubioase (mercedes alb nr. PP9248PH si mercedes rosu DEG526E) plimbau interlopi din Petricani la taiat de bannere electorale ale contracandidatilor. Evident, in locul lor este instalat nenea care face ce n-a mai facut nimeni. Chiar langa sediul meu de campanie a rasarit unul, adica nu langa, fix in fata, chiar peste panoul meu, si a trebuit sa il dau jos. Nu stiu de ce l-a pus fix acolo, poate pentru ca vrea sa arate ca el chiar face ce n-a facut nimeni.

    Uite si poze.


    Intre timp, alt contracandidat, din motive numai de el stiute, si-a pus un banner cu fata catre un gard, parca in asa fel incat sa nu-l vada nimeni, dar sa aiba, totusi, un banner agatat. Ghici unde-i bannerul? Iata:

    Iar bannerele mele de pe gard, de data asta in spatele gardului, tot vandalizate sunt:

    Posted by Dragos Dinca @ 4:20 pm

    Tags: , , , , , , ,

One Response

WP_Cloudy
  • Codrin Scutaru Says:

    Dragos, tot urmarind ce mizeii fac unii cu bannerele sau cu mashurile tale, nu faci nimic. Asta e si ideea, sa te puna pe picior gresit. Sa stii ca oamenii nu voteaza dupa afisaj si la PNL intentia de vot nu se formeaza ca la PSD. Acolo toti asteptau sa vada cine e candidatul ca sa stie pe cine vor vota, in orice caz sa fie ceva “garantat” de Ontanu. Pe tine putea sa te garanteze si mama lui Ludovic ca tot aia e. Tu trebuie sa lupti inzecit in strada pentru fiecare vot. In continuare, iti tin pumnii si iti stau la dispozitie cu un sfat sau cu o parere oricand!

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.