• 10Nov

    Am primit cateva mailuri, m-au intrebat oamenii pe strada, am citit postari suspicioase pe net… “Dom’le, fugi de-aici, ca nu raspunzi la telefonul ala”. Am mai povestit cum am castigat un vot - exact pentru ca am raspuns la telefonul de pe materialele mele electorale. Sunati-ma, ca raspund. Sunt un pic coplesit de numarul de telefoane, dar raspund - si daca nu raspund in secunda in care ai sunat este pentru ca, cel mai probabil, vorbesc deja la telefon cu cineva care m-a sunat inainte.

    Un film face cat o suta de cuvinte scrise, asa ca iata raspunsul meu video la intrebarea pe care o tot aud, formulata in fel si chip, in ultima vreme: “Chiar raspunde Dragos Dinca la numarul de telefon 0729.600.971?”

    Si iata cateva poze dintre cele multe pe care le am vorbind la telefon… numai din weekendul asta.

    Posted by Dragos Dinca @ 10:45 pm

    Tags: , ,

2 Responses

WP_Cloudy
  • Vrei să faci minute, ha? « Parlament 2008 Says:

    [...] ca să vă convjngeţi că e numărul lui, omul şi-a postat nişte poze cu el vorbind la [...]

  • Oana Says:

    Da, initiativa este buna, pacat insa de situatile de genul celei aparute in cazul afiselor domnului Orban in care a fost tiparit un numar gresit. Din pacate nu au reusit sa lipeasca varianta corecta peste decat pe foarte putine, si chiar si pe acelea, noaptea, cand sunt luminate, nu se intelege daca e ”89” varianta corecta, sau ”98”. Si totusi, domnul Orban este seful campaniei pe Bucuresti, te-ai astepta la ceva mai multa atentie cand este vorba de ceva atat de important. Sa fim realisti si sa recunoastem ca si la votul uninominal majoritatea va vota tot functie de sigla partidului. Asa ca e importanta pentru dumneavoastra si impresia pe care o lasa colegii de partid.

    Va doresc succes.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.