• 08Nov

  Ziua de ieri a fost destul de tensionata. La plecarea pe teren se simtea ingrijorarea printre echipe. Toti vorbeau de incidentul din str. Ritmului. Incidente de acest gen mai apar prin campaniile electorale dar modul in care PNG-istii se disculpa este jenant - citeam mai devreme cele declarate de ei si ma gandeam ca ne pun inteligenta la incercare si ne jignesc… mai au sa spuna ca si Elodia era pe acolo.

  Oricum, astept ca politia sa-i identifice pe faptasi si sa se lase cu ceva amenzi plus dosare penale, sa inteleaga si ei faptul ca o campanie nu e un camp de bataie si nici ring de box.

  Una peste alta, bannerul de la intrarea in sediul de campanie a fost vandalizat… probabil tot de PNG-isti, ca vad ca altceva nu stiu. Trebuie sa-l mutam in spatele gardului, ca pe aici nu s-a auzit de civilizatie.

  Bine totusi ca cei care pun stampila vad si inteleg mai mult decat vor unele televiziuni sa ne arate si, dupa cateva sute de usi deschise tensiunea a disparut. Ce mai conteaza gibonii!!!

  Iar azi… azi a fost si frumos afara, asa ca am mers si am mers si vad ca oamenii stiu deja cine sunt si imi zambesc - aproape toti. Maine, iar pe strazi.

  Posted by Dragos Dinca @ 7:44 pm

  Tags: , , , ,

3 Responses

WP_Cloudy
 • adevarulabsolut.blogspot.com Says:

  Dragos, daca vei fi ales:
  - vei trai doar din veniturile de parlamentar?
  - vei munci 8-10-12 ore pe zi pentru binele nostru?
  - iti vei schimba laptop-ul cu unul nou?
  - pentru tine e suficient Loganul sau vrei alta marca?
  - nu vei lipsi decat motivat de la sedintele parlamentare?
  - vei sta in trafic alaturi de ceilalti?
  - nu vei cheltui banii publici fara motiv in deplasarile din strainatate?
  Sa te cred, sa nu te cred…

 • Dragos Dinca Says:

  @adevarulabsolut
  -Toata viata am trait din veniturile mele: de cadru didactic, de Director general la INA, din colaborarile mele, din publicatiile mele etc.
  -de 10 ani lucrez 8, 10, 12 ore
  -acum doua zile cineva de 3 ani jumate mi-a inchis laptop-ul, cu mous-ul pe tastatura - rezultatul: mai vad doar juma de ecran, asa ca daca nu merge reparat, va trebui sa il schimb
  -cred ca de la mine de acasa ajung mai repede cu tramvaiul
  -de 2 ani nu am avut concediu… nici la scoala nu chiuleam
  -nici la MIRA nu am girofar
  -in ultimii doi ani am foat plecat de 5-6 ori, nu mai mult de doua zile si doar cand a fost musai

  TU DECIZI

 • Viorel Says:

  Salut Dragos. Mult succes in alegeri, esti printre putinii candidati care ar merita sa ajunga in Parlament. In plus tu ai si intelege ce se intampla acolo.Bafta. Viorel, Buzau.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.