6 Responses

WP_Cloudy
  • Lars Says:

    Cu plăcere… vine ea și nota de plată:

    Să vezi ce-o să te plimbi prin Parlament cu cearșaful cu nenealars.com și dragosdehelean.ro la discursurile lui Băsescu. :D

  • Codrin Scutaru Says:

    Am vazut si mash-urile de pe vila din intersectia cu Barbu Vacarescu! Bravo! De acolo nu pot fi “abuzate”!

  • Dragos Dinca Says:

    @Lars
    Am sa-mi fac un mash pentru viitorul cabinet parlamentar din Colegiul 5 cu nenealars.com si dragosdehelean.ro
    Am vorbit cu Stefan … repejor isi da gata si site-ul.

    @Codrin
    Pe Barbu Vacarescu am sediul de campanie … o locatie foarte buna, avand in vedere ca se poate ajunge in orice parte a colegiului pe jos.

  • Dragos Dehelean Says:

    Am pus si eu banner, dar nu-mi trebuie mash :)

    In schimb felicitari pentru pozitionarea de campanie. Povestea din program legata de legi si birocratie e fix ceea ce imi doresc. Iar CV-ul tau spune ca poti sa indeplinesti promisiunea.

    Vad ca reusesti sa demonstrezi si partea cu “la dispozitia ta”. Totusi, nu cred ca va putea fi demonstrata de toti candidatii PNL. Din punctul asta de vedere e o pozitionare generala proasta. Unde s-a mai pomenit parlamentari la dispozitia cetatenilor? Chiar si in cazul tau, pe langa cei pe care reusesti sa ii convingi, probabil ca sunt multi altii care vor continua sa creada ca e o gogomanie.

    Si daca tot vorbim de pozitionari tampite, unde s-a mai pomenit partid care sa fie “noi cu voi”?

    Nu ma pricep la campanii electorale, dar daca stau sa gandesc dintr-un pdv idealist, eu as muri cu pozitionarea pe birocratie in brate. Iarasi zic, nu ma pricep, dar sa fii si “impotriva birocratiei” si “la dispozitie” mi se pare cam mult.

  • Dragos Dinca Says:

    Dragos, multam pentru banner.
    Eu cred ca exista o legatura directa intre birocratie si “la dispozitia”. Pentru ca vorbim de parlamentari ai cartierelor, acestia ar trebui sa ii ajute pe oameni prin hatisurile birocratiei, sa-si duca problemele la cei in masura sa le rezolve. Nu mai spun de faptul ca problemele ar trebui duse in Parlament. Un exemplu - m-a sunat o doamna care are carnete CEC de pe vremuri, de 5000 de lei. Pentru cei ce au avut de 70.000, pentru masini, s-a gasit o solutie (au avut si o asociatie care s-a agitat pe subiectul asta), dar pentru cei cu 5000 - nu.

  • Dragos Dehelean Says:

    Am scris si un post in care recomand votul pentru tine. Cere-le direct celor cu care vorbesti sa te sustina. Asa fac americanii si asa ar trebui sa facem si noi.

    Ce sa spun in rest. Sa ne dea Dumnezeu multa minte, ca la smecherie sau la lene a cam exagerat.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.