10 Responses

WP_Cloudy
 • razvan pop Says:

  ce contracandidati ai?

 • Messa Says:

  Probabil ca unii slabi, ca-l vad foarte vesel.

 • Dragos Dinca Says:

  Iata si contracandidatii:
  ———————–
  PSD: Georgian Pop, consilier al lui Mircea Geoana, recomandat de Hrebenciuc din cate stiu eu - detalii aici
  PDL: Edmon Talmacean
  PNG: Robert Ionescu, acelasi care a candidat si la Primar al Sectorului 2, dupa care a devenit Viceprimar Genral al Capitalei, in baza aliantei PDL-PNG

 • Codrin Scutaru Says:

  De Edmond Talmacean stiu ca publica la greu articole platite intr-un tabloid. Georgian Pop este de mult timp consilier al lui Hrebenciuc la Camera Deputatilor si e prezent la toate actiunile PSD.
  Cu toate acestea, cel mai redutabil candidat pare a fi Robert Ionescu. Daca iar incepe sa imparta pomeni ieftine dar si acel model de buletin de vot publicat pe hartie subtire de ziar (care, by the way, e foarte eficient), are toate sansele sa mai prinda un mandat. Dat fiind ca la Bucuresti e mai greu sa calculam voturile, cred ca tu stii mai bine cum stai din punct de vedere al votului politic.
  Iti tin pumnii si sper sa ai succes! Colegiul 5 e oricum mai bun decat 6 unde e dezastru si iese lejer PSD sau PNG.
  E bine ca ati adoptat modelul de sticker circular al lui Ionescu, a functionat si poate va mai fucntiona.
  P.S. Era mai bine daca Florin Melciu nu difuza acele fotografii cu Toto Cutugno si cu acel slogan ieftin deVOTAT. Nu e deloc reustia miscarea lui.

 • Dragos Dinca Says:

  In sectiile de votare din Colegiul 5, PNG-ul nu a luat cine stie ce voturi. In Floreasca, o parte din Tei pomenile nu functioneaza. Pe de alta parte, dupa locale campania zaharul si uleiul a fost oprita.
  Pe mine ma amuza altceva - Ionescu ori e singurul membru PNG, ori, cel care facea ce n-a mai facut nimeni, a inteles ca primaria nu-i de el si ca trebuie sa te mai si pricepi, nu doar sa dai din gura …

 • razvan pop Says:

  cred ca Edmond Talmacean a lucrat la ANAF. L-am cunoscu cand lucram si eu prin MFP. era un tip bizar si el sustinea in acel moment ca este membru PNL.

 • Dragos Dinca Says:

  A fost in PNL, apoi PLD si PDL…

 • un alegator Says:

  si pe mine ma amuza, dar nu ma amuza acelasi lucru ca si pe tine, eu nu inteleg cum ai reusit performanta sa iesi sub un partid care in general are 5% in sondaje mai ales in conditiile in care pnl se scalda in pomeni electorale de un an jumate, bine mai trebuie sa te si pricepi la campanie.

 • un alegator din Buzau Says:

  Sau poate ca domnul Ionescu nu se multumeste cu putin!!! Nu v-ati pus intrebarea asta nu?!

 • traian Says:

  EU PERSONAL CRED CA IONESCU ESTE O ALTERNATIVA MAI BUNA DECAT DVS . POATE DUMNEAVOASTRA AVETI SA PRINDE TI LA PUBLIC IN 10 ANI .EU CRED CA IONESCU NU CANDIDEAZA PENTRU UN POST DE DEP EU CRED CA EL CANDIDEAZA PT A ADUNA LA COS VOTURI PENTRU PNG.CAT DESPRE PROG PARTIDULUI DUMITALE MAI MARE RASUL.EU VA UREZ SUCCES SI SINCERE FELICITARI

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.