• 18Sep

    2.000 de masini parcate ilegal au fost ridicate in sectorul 2.

    Avand in vedere ca pentru recuperarea unei masini ridicate proprietarul trebuie sa plateasca cel putin 500RON (in functie de cat timp e “cazata” masina pe cei 12,5 mp din “parcarea” din afara orasului), aritmetica ne arata ca s-au incasat cel putin 1.000.000 de RON. M-as bucura sa stiu ca din banii astia se repara scoli, se fac parcari si se asfalteaza drumuri sau macar se fac gardulete din alea de se muta de la un bloc la altul.

    DAR  taxa de ridicare si depozitare este incasata de SUPERCOM.

    Concluzia – parcati ilegal (ca altfel oricum nu aveti cum) iar primaria va ajuta sa contribuiti la bunastarea Supercomului.

    Posted by Dragos Dinca @ 1:59 pm

4 Responses

WP_Cloudy
  • George Says:

    Aritmetica asta mai arata ceva: ca pe cei 12,5 metri patrati, Supercom-ul incaseaza pe zi cam cat o camera la un hotel de trei stele (din cei 500 roni, parca 250 sunt transportul si 250 “cazarea”). Iar pe luna, metrul patrat de beton neamenajat produce 200 Euro, de zece ori mai mult decat chiria intr-o cladire de birouri!

    Pai la banii astia am pretentia ca masina sa stea cat de cat central, sa primeasca asternuturi curate, mic dejun, incalzire, televizor si aer conditionat. Si sa nu uitam de o baie curata, cu prosoape si mai curate si musai apa calda.

    Discutand serios, totusi, nu pot fi dati in judecata pentru tarifele nesimtite de “cazare”? Nu comentez ridicarea + transportul, ca aia e alta poveste, chiar daca tot prea mult e. Dar cazarea e manarie pe fata!

  • Albertony Says:

    Cum “metru patrat de beton neamenajat” domnul George ? Dalele de sub sinele de tramvai ajunse prin cine stie ce combinatii la Ciuclea inseamna neamenajat ?

  • George Says:

    Eeeeeee, asa e mult mai bine. Daca avem si combinatii, avem si dale, as fi chiar dispus sa plec de acasa si sa locuiesc acolo, la masini. Ca doar e mai bine ca la hotel de 5 stele.

  • gogu Says:

    tara de nesimtiti si hoti, asta am ajuns, sa recunoastem
    Da…si Georgica un pupincurist, un lingau ca multi romani sau ca cealalta mare parte frustrat/complexat!
    De ce nu incercam sa gandim corect ca o fiinta evoluata ce pretindem ca suntem? Daca e corect sa fie corect, nu smekerii si hotie!
    Cum sa parchezi legal daca nu ai unde? Si atunci cum sa penalizezi si ridici masina cuiva care nu i-ai creat loc? E hartuire, e un abuz, o ilegalitate si prosti sunt cei ce nu dau in judecata!!! Daca se strang multe procese si le si pierd or sa faca ceva, ca romanii numai asa fac treaba, nu liberi…

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.