• 12Sep

    Zoso spune ca daca esti jucator nu ai dreptul sa te plangi. Perfect de acord. Ca membru al echipei, daca vezi ca unul nu mai poate ii spui antrenorului sa il schimbe sau, daca lufteaza, urli la el precum Lobont la Tamas sa se trezeasca. Spectatorii pot doar sa ii incurajeze (injure) pe jucatori, sa ceara demisia antrenorului sau sa-si verse amarul intr-o sticla de bere.

    In sectorul 2 eu sunt spectator. Nu mai e vremea lui Ceau’ cand unul spunea si toti executau. Acum administratia locala este descentralizata si autonoma. Adica noi alegem primarul si consilierii locali, tot noi ii tragem de urechi. Guvernul, Presedintele, Parlamentul nu pot face acest lucru. Base ii poate spune lui Ontanu “Bai nea Neculai, ia schimba taxa aia de parcare ca e cam mare” dar nea face ce vrea pentru ca EL este primarul sectorului 2. Numai noi, urland si eventual prin referendum il putem face sa o schimbe. Guvernul, prin prefect poate doar sa controleze legalitatea actelor primarului nu si oportunitatea acestora.

    Am incercat sa iau locul antrenorului, nu-mi place berea decat la halba, asa ca nu mi-a ramas decat sa ii “incurajez” pe jucatori si antrenor inclusiv cu petitii on-line.

    Posted by Dragos Dinca @ 6:04 am

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.