• 10Sep

    Nu-i o mandrie, pentru ca nu am facut scoala impreuna iar in armata eu nu am fost…

    Nenea Lars spune ca e nasol sa scrii la ziar. De acord, mai ales cand nu sti despre ce scrii, sau ti se pare ca stii dar esti total pe langa sau scrii… ca sa umpli pagina.

    Prietenul Alexandru Prisacariu, in Academia Catavencu, “dezvaluie” cum expresia “Stai stramb da’ gandesti drept” s-a transformat pentru politicieni in “Daca Statul e stramb furi de-a dreptul”. Zice ca expresia e folosita mai ales de “liberalii de la Institutul National de Administratie, care isi exmatriculeaza fostii colegi pedelisti direct in opozitie“.

    ………………………………….

    Ca sef liberal de INA trebuie sa il lamuresc ca exmatricularile nu au nimic de-a face cu vreun curcubeu politic. Printre cei care au cunoscut exigenta INA se numara fostul Secretar General al Guvernului, azi primar liberal la Oradea, sau Secretarul General al Ministerului Agriculturii.

    Printre cei care nu au reusit sa fie admisi la cursurile INA sunt si ceva prefecti.

    Ca premiati i-as mentiona pe Mioara Mantale (fosta PD) sau Catalin Deaconescu (PNL).

    Cat despre Clement Negrut numai de bine.

    Dar ce sa-i faci, cand unul pica la un examen pentru ca se vrea mare functionar dar nu a citit nici Constitutia Romaniei sau nu promoveaza un referat pentru ca a plagiat, da vina pe politic…

    Posted by Dragos Dinca @ 4:37 pm

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.