• 28Jul

    Iar n-am mai scris de ceva vreme… dar acum cateva zile am dat peste stirea asta.

    Adica dupa ce Iordanescu a lasat bastonul de general pentru fotoliul de Senator, dupa modelul “Corleone”, “Generatia de Aur” vrea sa se reuneasca in Parlament. Asa ca astept sa il vad pe Hagi senator de Constanta, pe Gh. Popescu deputat de Dolj la concurenta cu Silviu Lung, Lacatus pe la Brasov, Dan Petrescu deputat de Ialomita sau Bucuresti, Selymesi pe la Mures sau Dorinel pe la Sibiu, Prodan pe la Maramures, Lupescu - Bucuresti…

    Nu stiu Raducioiu pe unde ar putea candida… poate la concurenta cu Banel pe la Braila (sa fie si unul din noua generatie).

    Daca se hotaraste si nea Mircea Sandu (poate pe la Buzau, ca aici si-a incheiat cariera), se muta FRF cu totul la Palatul Parlamentului. Mai vine si nea Gigi, eventual Porumboiu si nea Jean si in loc de somn la sedinte vom avea blaturile legislative profesioniste.

    …Aaaa l-am uitat pe Jean Vladoiu… cu el ce facem? Cred ca Avocatul poporului i s-ar potrivi.

    Daca avem in vedere si armata de actori, cantareti si poeti – Irina, Buruiana, Dolanescu, Malaimare etc… cred ca vom avea un Parlament format din Camera blatisfotbalistilor si Cenaclul. Mai e nevoie de Rica Raducanu presedinte pentru a impaca ambele tabere.

    Oricum, pe uninominal orice e posibil… mai ales daca ne amintim propunerile si voturile “concursului” pentru desemnarea celui mai mare roman.

    Posted by Dragos Dinca @ 2:09 am

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.