• 21May
    Manifest de blogger cu drept de vot -Telefonezi (pe banii tai) la toate tele-tzepele cu “sunati si castigati”, votezi prin SMS (pe banii tai) la toate concursurile de divertisment, dar cand vine vorba de votat politicieni te apuca asa o greata ca mai bine stai acasa si bei o bere.

    Nu-i asa ca te recunosti?

    -Sau, locuiesti intr-un oras/sector in care iti place ce s-a realizat pana acum, e mai curat, mai verde, mai putin plin de gropi. Primarul actual are multi contracandidati. Ei si? Ce-i frate cu tata ca sa ma duc pana la urna?

    Nu-i asa ca te recunosti?
    -Sau, “Fire-ati ai dreaq de umflati nesatui care va bateti pentru ciolan, toti o apa si-un pamant, promiteti marea-cu-sarea si pe urma va doare-n cur de noi, fi-v-ar lacomia a dreaq ca ne credeti prosti si ne mintiti in fata, tupeul mamii voastre de fatarnici….”

    Nu-i asa ca te recunosti?

    Totusi…

    Nu iti cer decat SA NU RAMAI PASIV!
    Un candidat a facut treaba, voteaza-l!
    Un candidat te-a mintit, voteaza-i un contracandidat!
    Ti se par toti rai, alege raul cel mai mic si voteaza!
    NU iti spun cu cine sa votezi ci doar ca e bine SA VOTEZI.

    De ce?

    Aici intervine provocarea:

    crie si tu, pe blogul tau, un articol intitulat “5 motive ca sa ma duc la vot” sau, dimpotriva, “5 motive ca sa NU ma duc la vot”. Dupa cum crezi de cuviinta. Poate eu nu am dreptate, poate tu ai dreptate, poate nici unul. Sa vedem argumentele! Scrie-le si supune-le atentiei celorlalti.

    Orice, numai reactioneaza, convinge-i pe ceilalti ca opinia ta e bazata.

    Adrian Cristea, www.cristealizari.com

    Asta e! gandeste-te la asta, IMPLICA-TE!

    Daca vrei sa participi, primul pas este sa preiei si tu pe blogul tau “Manifestul”, sa-l faci cunoscut. Da link ultimilor trei de pe filiera prin care ai aflat de “Manifest”. Cei care au aflat de la tine iti vor da link tie si ultimilor doi. E un fel de recompensa de participare, daca vrei.

    Pasul doi e sa scrii. Ca sa te putem citi toti, ca sa te putem gasi mai usor, in afara de titlul de mai sus insereaza in articol si cuvantul “hailavot”. TOATE articolele pe care le vom gasi, indiferent de opiniile pro sau contra, le vom reuni intr-un blog comun care acum tocmai se creeaza: www.hailavot.org.

    Dau link catorva dintre cei pe care i-am citit si vazut zilele astea: Horea Badau, Ovidiu Draghia, Piticu, Lovingvama, Buddha, Zoso, 18 centimetri, Macabroo, Krossfire, Meekuu, Ipo, Nenea Lars, Ionut Oprea, INconstantIN, Adrian Cristea, Vlad Bogos

    Si acum ma apuc sa scriu pasul 2, tot in aceasta postare. Cele 5 din multele motive pentru care EU MERG LA VOT.

    Si in postul urmator, dupa ce se activeaza pe YouTube, ceva ce am promis.

    Posted by Dragos Dinca @ 3:21 pm

6 Responses

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.