• 04May

    Maidanezii nu au ce cauta pe strada, dar nici opinci nu vreau sa-i vad. Nici exportul lor in Mizil sau Alexandria (cum s-a mai intamplat) nu mi se pare o solutie. Exista ONG-uri care doresc sa-i ingrijeasca in adaposturi - doar sa-i ajute putin primaria in a le construi. Fundatia Robi este un exemplu.

    Posted by Dragos Dinca @ 7:14 pm

2 Responses

WP_Cloudy
  • Razvan Says:

    Cu riscul de a ma cataloga drept spammer (nu sint!) va rog inca odata sa imi raspundeti la urmatorul mesaj. Chiar incercem sa obtinem un raspuns lipsit de ambiguitate in raport cu atitudinea dvs. fata de legea respectiva. Eficienta adaposturilor pentru caini este data de progresia cu care numarul caini comunitar creste de la an la an.

    Buna ziua. Vorbesc in numele familei mele (destul de numeroase) care sta in colegiul pentru care candidati. Am vrea sa stim pozitia dvs. in raport cu strangerea de pe strazi si cu eutaniasierea cainilor comunitari ce petrec mai mult de 14 zile in adapost si nu isi gasesc noi stapini. In prezent, in Bucuresti exista intre 30.000-80.000 de caini comunitari pe strazi (statisticile difera in functie de sursa).

    In prezent exista o lege care interzice eutanasierea cainilor.

    O sustineti sau veti promova abrogararea ei? Precizam ca dorim un raspuns clar si lipsit de ambiguitate. Multumim frumos.

    PS. Adresam aceasta intrebare tuturor candidatilor.

  • » Blog Archive » Orasul cainilor Says:

    [...] cainii comunitari am mai scris pe aici si raman la ideea ca prin orice parc sau colt de gradina de bloc se pot amenaja mici adaposturi, [...]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.